Home » Social » Noroc cu vecinii!

Noroc cu vecinii!

de Marian MOCANU

În a doua zi a acestui an, o femeie din municipiul Vaslui a fost salvată după ce vecinii săi, alarmați că nu răspunde la ușă, au dat alarma. Pompierii, care au reușit să intre forțând geamul de la baie, au descoperit-o inconștientă în apartament, la un pas de moarte.

„Cine are vecini buni, să-i țină, cine nu, să-i caute!”, așa s-ar sintetiza cazul unei femei din municipiul Vaslui salvată în ultimul moment în prima zi a anului nou. Femeia locuia singură într-un apartament situat la parterul unui bloc din zona Gării. Dat fiind că nu au mai văzut-o de mai multe zile și știind-o cu probleme de sănătate, vecinii, temându-se de o tragedie, au anunțat pompierii. Aceștia au intervenit în dimineața celei de-a doua zile a acestui an, împreună cu un echipajul unei ambulanțe. Ușa apartamentului era încuiată, însă pompierii au reușit să intre pe geamul de la baie. Femeia a fost găsită inconștientă în casă și a fost preluată de paramedicii de pe ambulanță care au transportat-o la spitalul Județean de Urgență Vaslui. Conform spuselor vecinilor, femeia abia mai sufla și doar o minune a făcut ca viața ei să fie salvată în ultimul moment.

de Marian MOCANU În a doua zi a acestui an, o femeie din municipiul Vaslui a fost salvată după ce vecinii săi, alarmați că nu răspunde la ușă, au dat alarma. Pompierii, care au reușit să intre forțând geamul de la baie, au descoperit-o inconștientă în apartament, la un pas de moarte. „Cine are vecini buni, să-i țină, cine nu, să-i caute!”, așa s-ar sintetiza cazul unei femei din municipiul Vaslui salvată în ultimul moment în prima zi a anului nou. Femeia locuia singură într-un apartament situat la parterul unui bloc din zona Gării. Dat fiind că nu au mai…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: