Home » Justitie » Șoferiță depistată cu o alcoolemie de 1,1 la mie după ce a provocat un accident

Șoferiță depistată cu o alcoolemie de 1,1 la mie după ce a provocat un accident

O femeie de 42 de ani din Văleni s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistată de polițiști cu o alcoolemie de peste 1.00 la mie în urma unui accident pe care l-a provocat pe drumul național DN 24 Vaslui – Iași.

O femeie din satul celor șapte violatori se poate înscrie lejer în topul celor mai „aburite” șoferițe din județul Vaslui. Și totul după ce văleneanca a provocat un accident de circulație, din fericire fără victime. Femeia, aflată la volanul unui Opel, a ieșit în drumul național DN 24, care trece prin Văleni, fără să se asigure și a intrat într-un Cielo condus regulamentar de un tânăr de 39 de ani din Iași. Chemați la fața locului, deși problema se putea rezolva și pe cale amiabilă, polițiștii de la Rutieră aveau să constate că șoferița avea o alcoolemie de 1,1 la mie în aerul expirat. Evident, femeia a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru recoltarea de probe biologice. Fără a face scandal, așa cum obișnuiesc șoferii prinși beți la volan, femeia i-a întrebat, sfioasă, pe polițiști dacă, după prelevarea mostrelor de sânge, mai poate să mai tragă o dușcă, pentru că îi era „tare sete”. Agenții nu s-au împotrivit, însă i-au dat voie abia după ce au întocmit dosar penal pe nunele femeii pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană cu o alcoolemie peste limita legală. (Ionuț PREDA)

O femeie de 42 de ani din Văleni s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistată de polițiști cu o alcoolemie de peste 1.00 la mie în urma unui accident pe care l-a provocat pe drumul național DN 24 Vaslui – Iași. O femeie din satul celor șapte violatori se poate înscrie lejer în topul celor mai „aburite” șoferițe din județul Vaslui. Și totul după ce văleneanca a provocat un accident de circulație, din fericire fără victime. Femeia, aflată la volanul unui Opel, a ieșit în drumul național DN 24, care trece prin Văleni, fără să se asigure…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: