Home » Justitie » Tatăl unui preot și-a ucis soția, după care a dormit lângă ea până a doua zi

Tatăl unui preot și-a ucis soția, după care a dormit lângă ea până a doua zi

de Ionuț PREDA

Nebun de gelozie, tatăl unui preot, un bărbat de 63 de ani din Dumești, și-a ucis soția cu un cuțit, după care a dormit lângă victimă până a doua zi, autorul fiind găsit de către fiul său în timp ce scria un bilet de adio, cu intenția de a se sinucide.

Noul an a început în județ cu o crimă. O femeie de 62 de ani a fost omorâtă de către soțul său cu o lovitură de cuțit în zona pieptului, în timp ce se afla pe pat în dormitorul conjugal, după ce cei doi băuseră împreună aproximativ cinci litri de vin. Anchetatorii au stabilit, în urma cercetărilor, că bărbatul de 63 de ani, tatăl unui preot din județul Iași, și-a ucis soția pe fondul geloziei, victima fiind bănuită că ar avea o relație extraconjugală cu un cumătru de-al său din același sat.

În ziua crimei, susțin procurorii, autorul a observat urme de vin roșu pe hainele soției sale în momentul în care a găsit-o căzută lângă toaleta din curtea locuinței, bănuind-o astfel că băuse împreună cu presupusul amant.

„În timp femeia se afla în pat, autorul i-a aplicat o lovitură de cuțit în zona pieptului după care s-a culcat lângă victimă. Abia a doua zi dimineață, atunci când s-a trezit, bărbatul a observat că soția sa este decedată”, a declarat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

După ce a constatat că soția sa este moartă, autorul crimei s-a dus la un magazin din sat, a cumpărat 2,5 litri de vin și apoi s-a reîntors la locuința sa. Ulterior, susțin anchetatorii, bărbatul a început să scrie un bilet de adio, cu intenția de a se sinucide, mărturisind în scrisoare de ce și-a ucis nevasta cu care avusese o căsnicie de 40 de ani. Însă, individul nu a reușit să-și ducă planul la sfârșit întrucât a fost surprins de către fiul său, care a alertat autoritățile.

Procurorul de caz a întocmit dosar penal pe numele vasluianului de 63 de ani pentru omor, fiind cercetat în stare de libertate pe motiv că nu ar reprezenta un pericol social.

de Ionuț PREDA Nebun de gelozie, tatăl unui preot, un bărbat de 63 de ani din Dumești, și-a ucis soția cu un cuțit, după care a dormit lângă victimă până a doua zi, autorul fiind găsit de către fiul său în timp ce scria un bilet de adio, cu intenția de a se sinucide. Noul an a început în județ cu o crimă. O femeie de 62 de ani a fost omorâtă de către soțul său cu o lovitură de cuțit în zona pieptului, în timp ce se afla pe pat în dormitorul conjugal, după ce cei doi băuseră împreună…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: