Home » Justitie » Autorul accidentului mortal de la Șapte Case, prins de polițiști după o lună de investigații

Autorul accidentului mortal de la Șapte Case, prins de polițiști după o lună de investigații

Ieri, autorul accidentului mortal petrecut la începutul lunii decembrie pe raza localității Șapte Case, din apropiere de Crasna, a fost prins. Șoferul de 37 de ani, din Republica Moldova, a declarat anchetatorilor că a fugit din cauză că s-a panicat.

Șoferul care a provocat accidentul din noaptea de 1 decembrie în localitatea Șapte Case, de pe E 581, în urma căruia un bărbat de 41 de ani din județul Iași a murit, a fost identificat de către anchetatori după mai bine de o lună de investigații. După verificarea a peste 150 de mașini care au circulat în noaptea respectivă, polițiștii au stabilit că autorul accidentului este un tânăr de 37 de ani, din Republica Moldova, care a lovit pietonul în momentul în care s-a intersectat cu un TIR care circula din sens opus.

Mihaela Ștraub

Mihaela Ștraub

După ce a lovit pietonul, conducătorul auto a oprit mașina, un Mercedes Vito, și-a recuperat oglinda căzută la locul accidentului și apoi și-a continuat deplasarea. Tânărul de 37 de ani a spus că a părăsit locul accidentului pe motiv că s-a panicat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Șoferul din Republica Moldova, cercetat în libertate pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului, a fost dus de către polițiști în zona unde a lovit cu mașina pietonul, traficul fiind blocat pentru o perioadă de timp pe drumul european E 581.

În ceea ce privește victima, a cărui identitate a fost stabilită, de asemenea, cu greu de către polițiști, trupul bărbatului a fost ridicat de la morga din Vaslui de către o soră de-a acestuia și îngropat creștinește în cimitirul localității de domiciliu din județul Iași. (Ionuț PREDA)

Ieri, autorul accidentului mortal petrecut la începutul lunii decembrie pe raza localității Șapte Case, din apropiere de Crasna, a fost prins. Șoferul de 37 de ani, din Republica Moldova, a declarat anchetatorilor că a fugit din cauză că s-a panicat. Șoferul care a provocat accidentul din noaptea de 1 decembrie în localitatea Șapte Case, de pe E 581, în urma căruia un bărbat de 41 de ani din județul Iași a murit, a fost identificat de către anchetatori după mai bine de o lună de investigații. După verificarea a peste 150 de mașini care au circulat în noaptea respectivă, polițiștii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: