Home » Social » Bătut cu bâtele chiar în ziua în care a devenit tătic!

Bătut cu bâtele chiar în ziua în care a devenit tătic!

de Răzvan CĂLIN

Un tânăr din comuna Pochidia a încasat o bătaie zdravănă de la doi consăteni.

Gheorghiță Breșcanu, un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Pochidia, a trecut de la extaz la agonie într-o singură zi. Totul s-a consumat în cursul zilei de 3 ianuarie, care a început cum nu se poate mai bine pentru bărbat deoarece soția sa i-a adus pe lume o fetiță, dimineață la Maternitatea din Bârlad. De bucurie, omul s-a dus seara la un birt din localitate unde, împreună cu un prieten, au consumat băuturi alcoolice pentru a marca evenimentul așa cum se cuvine.

Din păcate, după ce au plecat din crășmă, cei doi au dat nas în nas pe drum cu alți doi consăteni, în jurul orei 0.45 . Deocamdată, nu se știe de la ce anume a pornit totul, însă cert este că între cele două grupuri a izbucnit o ceartă ce a degenerat rapid într-o altercație. Breșcanu și prietenul său au ieșit ”ciocăniți” bine, mai ales că au fost loviți cu bâtele și cu picioarele de către agresori. După ce i-au ”caftit”, agresorii au plecat de la fața locului. Victimele au reușit să solicite prin 112 o ambulanță și, în scurt timp, au fost transportați la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad.

”În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Urmează să se desfășoare investigația de rigoare, inclusiv audierea tuturor persoanelor implicate. Așteptăm de asemenea eliberarea certificatului medico-legal care va ajuta la încadrarea finală juridică a faptei”, ne-a declarat agent principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: