Home » Justitie » Jandarmii asigură ordinea, de Bobotează

Jandarmii asigură ordinea, de Bobotează

Astăzi, 50 de jandarmi din Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, în colaborare cu efective din cadrul Poliției municipiului Vaslui, cât și cu efective din cadrul Poliției Locale și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, vor asigura măsurile de ordine publică în cadrul manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătoarea Botezului Domnului (Bobotează).

Aceștia vor fi prezenți la lăcașurile de cult din Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești pentru asigurarea protecției participanților, precum și prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale ce pot tulbura ordinea și siguranța publică. Forțele de ordine vor trebui să prevină și aglomerările de persoane. În zonele de distribuire a apei sfințite vor crea culoare special amenajate pentru accesul credincioșilor.

Jandarmeria Vaslui recomandă cetățenilor care intenționează să ia parte la aceste manifestări religioase să manifeste calm, înțelegere, să adopte un comportament civilizat și să respecte regulile stabilite de organizatori și de forțele de ordine. Deasemenea este nevoie de o atenție deosebită asupra bunurilor și obiectelor personale. (G.P)

Astăzi, 50 de jandarmi din Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, în colaborare cu efective din cadrul Poliției municipiului Vaslui, cât și cu efective din cadrul Poliției Locale și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, vor asigura măsurile de ordine publică în cadrul manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătoarea Botezului Domnului (Bobotează). Aceștia vor fi prezenți la lăcașurile de cult din Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești pentru asigurarea protecției participanților, precum și prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale ce pot tulbura ordinea și siguranța publică. Forțele de ordine vor trebui să prevină și aglomerările de persoane. În zonele de distribuire a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: