Home / Administratie / 10 bârlădeni, culeși de pe stradă, spălați, deparazitați și adăpostiți de primăria locală

10 bârlădeni, culeși de pe stradă, spălați, deparazitați și adăpostiți de primăria locală

adapost_boschetari1Temperaturile destul de scăzute din timpul nopții au impus deschiderea centrului de primire pe timpul nopții a persoanelor fără adăpost din Bârlad.
Din 28 decembrie, de când a devenit funcțional, adăpostul de noapte a ajuns să găzduiască ieri 10 persoane, nouă bărbați și o femeie. Toți sunt adulți și până acum nu au creat probleme celor care administrează centrul, așa cum s-a întâmplat anul trecut când, din neatenția celor cazați acolo, au luat foc de la reșou câteva materiale textile. La intrarea în centru li s-a adus la cunoștință beneficiarilor regulamentul intern de funcționare a adăpostului. Disciplina, curățenia și igiena personală dar și respectarea programului 18 – 8, sunt doar câteva din obligațiile pe care trebuie să le respecte beneficiarii.
Fiecare persoană fără adăpost a primit un săpun și un prosop pe care se pare că le folosesc toți cei adăpostiți în centrul situat în zona Podul Verde. Adăpostul are centrală termică proprie și apă caldă non-stop, așa că eventuala nerespectare a normelor de igienă nu are justificare.
Dacă temperaturile vor scădea exagerat pe timpul nopții, beneficiarii centrului vor primi și ceai cald. (Mihaela NICULESCU)

Temperaturile destul de scăzute din timpul nopții au impus deschiderea centrului de primire pe timpul nopții a persoanelor fără adăpost din Bârlad. Din 28 decembrie, de când a devenit funcțional, adăpostul de noapte a ajuns să găzduiască ieri 10 persoane, nouă bărbați și o femeie. Toți sunt adulți și până acum nu au creat probleme celor care administrează centrul, așa cum s-a întâmplat anul trecut când, din neatenția celor cazați acolo, au luat foc de la reșou câteva materiale textile. La intrarea în centru li s-a adus la cunoștință beneficiarilor regulamentul intern de funcționare a adăpostului. Disciplina, curățenia și igiena…

Review Overview

About Simona Vasile

x

Check Also

Silvicultorii finalizează în această lună preluarea în pază a pădurilor private

Direcția Silvică (DS) Vaslui își ...

Egalitate între Iohannis și Dăncilă într-o secție de votare din Vaslui care a funcționat doar pentru o garsonieră

Principalii contracandidați la alegerile președințiale, ...

Peste 100 de pacienți internați la Spitalul „Elena Beldiman” au solicitat urna mobilă pentru a-și exercita dreptul de vot

Pacienții Spitalului „Elena Beldiman” din ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: