Home » Sport » Fruntașele din liga a V-a nu sunt sigure de play-off

Fruntașele din liga a V-a nu sunt sigure de play-off

În cele trei serii din liga a V-a lupta e deschisă pentru cele două locuri care asigură calificarea în play-off. Astfel, până în luna martie, când reîncepe campionatul, fiecare echipă trebuie să ajungă în cea mai bună formă posibilă.

În Seria I, Victoria Muntenii de Jos se află pe primul loc în seria I, cu 22 de puncte și pare la o distanță confortabilă de urmăritoarele: Avântul Zăpodeni (17 puncte) și Viitorul Văleni (15 puncte). Doar că acestea din urmă au un meci mai puțin disputat.

În Seria II, Star Tătărani și Dinamic Botești au același număr de puncte, 18, în timp ce Vulturul Bălteni, cu 15 este suficient de aproape pentru a asigura spectacol și dăruire pe teren în meciurile din retur.

În Seria III, calculele calificării par ceva mai simple pentru liderul Juventus Fălciu care, fără a suferi o înfrângere până acum, a acumulat 18 puncte. Steaua Ivești, cu 16 puncte, trebuie să continue seria jocurilor bune pentru că FC Alexandru Vlahuță, cu 10 puncte, îi poate amenința încă locul în clasament.

În Seria I, sezonul regulat va fi urmat de un mini play-off și mini play-out. La finele sezonului regulat, primele patru clasate se vor califica în mini play-off, iar ocupantele locurilor 5-7 vor evolua în mini play-out. În seriile II și III se vor disputa două tururi și două retururi, iar primele două clasate din mini play-off-ul din Seria I și ocupantele locurilor 1-2 din seriile II și III vor disputa semifinalele Ligii a V-a. Se va juca în sistem eliminatoriu, tur-retur, iar câștigătoarele din cele trei meciuri vor ajunge în finală. În această fază, toate echipele vor juca între ele, tur –retur. Primele două clasate vor promova în Liga a IV-a. (G.P)

În cele trei serii din liga a V-a lupta e deschisă pentru cele două locuri care asigură calificarea în play-off. Astfel, până în luna martie, când reîncepe campionatul, fiecare echipă trebuie să ajungă în cea mai bună formă posibilă. În Seria I, Victoria Muntenii de Jos se află pe primul loc în seria I, cu 22 de puncte și pare la o distanță confortabilă de urmăritoarele: Avântul Zăpodeni (17 puncte) și Viitorul Văleni (15 puncte). Doar că acestea din urmă au un meci mai puțin disputat. În Seria II, Star Tătărani și Dinamic Botești au același număr de puncte, 18,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: