Home / Administratie / Patinoar natural în parcul de la Teatrul de Vară, cu apă plătită de populație

Patinoar natural în parcul de la Teatrul de Vară, cu apă plătită de populație

Vasluienii se pot bucura de un patinoar 100% natural, fără nicio taxă de intrare, în buricul târgului, fără a mai fi nevoiți să mai meargă până în Copou și să mai bage și mâna în buzunar. Singura problemă este pentru cei care nu au patine pentru că vor trebuie să folosească papucii din picioare. Deși nu am aflat cine sunt cei care au realizat patinoarul, știm sigur cine va plăti pentru realizarea lui. În condițiile în care apa provine de la chiuveta toaletei publice de la Teatrul de Vară, este lesne de înțeles că populația va achita, în mod indirect, și această notă de plată. Să sperăm că vasluienii nu vor fi nevoiți să mai contribuie și la fondul de sănătate pentru cei care vor avea ghinionul să cadă pe gheață și să-și spargă capul sau să-și rupă vreo mână sau picior. (Ionuț PREDA)

Vasluienii se pot bucura de un patinoar 100% natural, fără nicio taxă de intrare, în buricul târgului, fără a mai fi nevoiți să mai meargă până în Copou și să mai bage și mâna în buzunar. Singura problemă este pentru cei care nu au patine pentru că vor trebuie să folosească papucii din picioare. Deși nu am aflat cine sunt cei care au realizat patinoarul, știm sigur cine va plăti pentru realizarea lui. În condițiile în care apa provine de la chiuveta toaletei publice de la Teatrul de Vară, este lesne de înțeles că populația va achita, în mod indirect,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

La Tătărăni, crește gradul de civilizație și confort

Se vor construi un cămin ...

Primul târg de câini de la Bârlad și-a întâmpinat participanții din Germania cu lacătul pe ușă. Explicația organizatorilor: ”A plouat”

Târgul de câini de la ...

Condiții mai bune de trai pentru oamenii din Stănilești

Prioritatea zero, pentru autoritățile locale, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: