Home » Sport » Se termină vacanța la HC Vaslui

Se termină vacanța la HC Vaslui

Pe 11 ianuarie handbaliștii vasluieni vor reveni din vacanță.

De atunci și pană pe 17 ianuarie, când antrenorul Sandu Iacob se întoarce de la echipa națională, handbaliștii se vor antrena sub comanda lui Alexandru Acsinte. De pe 4 februarie, când începe returul Ligii Naționale de handbal masculin, echipa vasluiană va căuta să își ridice jocul pentru a obține rezultate cât mai bune. HC Vaslui va încerca să-și atingă obiectivul, calificarea în play-off-ul Ligii Naționale, cu portarii Ciprian Iftene, Tudor Stănescu, Bogdan Pralea, extremele Gabriel Bujor, Alin Roșu, Vasilică Barac, Gabriel Cotinghiu, interii Călin Hagiu, Tiberius Moldovanu, Ovidiu Pasere, Valentin Anton, Sebastian Polocoșer, centrii Mihai Bujor, Mihai Sandu și pivoții Dragoș Soare și Didi Hrimiuc .

HC Vaslui ocupă locul 11 în clasament, cu 19 puncte câștigate și mai are de disputat nouă partide. Începutul returului va fi cu adversari puternici, cu care vasluienii au demonstrat că se pot lupta de la egal la egal. Primul meci din retur, programat pe 4 februarie va fi unul de totul sau nimic. Vasluienii vor întâlni în deplasare, formația CSM București, ocupanta locului trei. Fanii vasluienii își pun speranța în forma echipei, dar și în repetarea meciului bun din tur. Atunci, sportivii antrenați de Sandu Iacob au fost învinși în extremis, cu scorul de 29 – 30. Va urma apoi un meci acasă cu Steaua București, formație care a trecut în cupă de moldoveni. Bucureșteni au avut nevoie de ajutorul loteriei loviturilor de la șapte metri pentru a învinge HC Vaslui, scor 31-30. Dacă vor obține patru sau șase puncte din aceste meciuri, handbaliștii vasluieni se vor apropia considerabil de playof. (G.P)

Pe 11 ianuarie handbaliștii vasluieni vor reveni din vacanță. De atunci și pană pe 17 ianuarie, când antrenorul Sandu Iacob se întoarce de la echipa națională, handbaliștii se vor antrena sub comanda lui Alexandru Acsinte. De pe 4 februarie, când începe returul Ligii Naționale de handbal masculin, echipa vasluiană va căuta să își ridice jocul pentru a obține rezultate cât mai bune. HC Vaslui va încerca să-și atingă obiectivul, calificarea în play-off-ul Ligii Naționale, cu portarii Ciprian Iftene, Tudor Stănescu, Bogdan Pralea, extremele Gabriel Bujor, Alin Roșu, Vasilică Barac, Gabriel Cotinghiu, interii Călin Hagiu, Tiberius Moldovanu, Ovidiu Pasere, Valentin Anton,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor