Home » Justitie » Fiul patronului Școlii de șoferi ”RAY” acuzat că a violat o minoră!

Fiul patronului Școlii de șoferi ”RAY” acuzat că a violat o minoră!

de Răzvan CĂLIN

Andrei Silvian Spiridon a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea emiterii unui mandat de arestare preventivă.

Protipendada bârlădeană este zguduită de un nou scandal: Andrei Silvian Spiridon, fiul în vârstă de 29 de ani al patronului Școlii de Șoferi ”Ray” din Bârlad, Mircea Spiridon, este pe punctul de a petrece câțiva ani după gratii din cauză că ar fi violat o minoră.

Fapta s-ar fi petrecut la sfârșitul anului anului trecut, când, de altfel, s-a și înregistrat plângerea la Poliția Bârlad. Imediat au fost declanșate cercetări în acest caz și s-a dispus inclusiv efectuarea unei expertize medico-legale.

”În cursul zilei de astăzi (ieri, 7 ianuarie), polițiștii bârlădeni l-au prezentat pe suspect Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea emiterii unui mandat de arestare preventivă. Rămâne de văzut dacă procurorii își vor însuși soluția propusă de colegii de la Bârlad. Dacă se va întâmpla acest lucru, Judecătoria Bârlad va trebui să decidă dacă emite sau nu un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ieri, până la închiderea ediției, Andrei Spiridon încă mai era audiat la Parchetul Bârlad și nu se luase nici o decizie în privința sa. Andrei Spiridon este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai promițători creatori de modă români din noul val. El a studiat modă la una dintre cele mai prestigioase școli de modă din Milano, lucrând cu nume notorii din industrie, dar a a ales să revină în orașul natal pentru a-și deschide un atelier de modă și, astfel, să pună bazele unei mărci proprii. Vom reveni cu amănunte.

de Răzvan CĂLIN Andrei Silvian Spiridon a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea emiterii unui mandat de arestare preventivă. Protipendada bârlădeană este zguduită de un nou scandal: Andrei Silvian Spiridon, fiul în vârstă de 29 de ani al patronului Școlii de Șoferi ”Ray” din Bârlad, Mircea Spiridon, este pe punctul de a petrece câțiva ani după gratii din cauză că ar fi violat o minoră. Fapta s-ar fi petrecut la sfârșitul anului anului trecut, când, de altfel, s-a și înregistrat plângerea la Poliția Bârlad. Imediat au fost declanșate cercetări în acest caz și s-a dispus…

Review Overview

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: