Home » Justitie » Pe o tânără de 17 ani o paște închisoarea, pentru contrabandă cu țigări

Pe o tânără de 17 ani o paște închisoarea, pentru contrabandă cu țigări

O tânără de 17 ani, domiciliată în municipiul Bârlad, a fost depistată pe 6 ianuarie de polițiștii bârlădeni în timp ce făcea contrabanđă cu țigări.

Fata oferea spre vânzare, în zona Pieții Sf. Ilie, 1.400 de țigarete de contrabandă, cu timbru de acciză Republica Moldova. Pe numele ei a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Ca pedeapsă pentru asemenea fată legea prevede: „Colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia sunt fapte asimilate infracțiunii de contrabandă, iar pedeapsa prevăzută este închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi.”

În scopul prevenirii faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice pe raza municipiului Bârlad, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui continuă să acționeze pentru identificarea și pedepsirea celor care încalcă legea. (G.P)

O tânără de 17 ani, domiciliată în municipiul Bârlad, a fost depistată pe 6 ianuarie de polițiștii bârlădeni în timp ce făcea contrabanđă cu țigări. Fata oferea spre vânzare, în zona Pieții Sf. Ilie, 1.400 de țigarete de contrabandă, cu timbru de acciză Republica Moldova. Pe numele ei a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Ca pedeapsă pentru asemenea fată legea prevede: „Colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia sunt…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: