Home » Administratie » Prefectura Vaslui face inventarierea caselor rromilor din județ pentru întocmirea documentelor cadastrale

Prefectura Vaslui face inventarierea caselor rromilor din județ pentru întocmirea documentelor cadastrale

Prefectura Vaslui a transmis o adresă către toate primăriile din județ prin care solicită autorităților locale comunicarea unei situații cu locuințele rromilor din județ, necesară întocmirii gratuite a documentelor cadastrale.

Rromii din județ pot beneficia de întocmirea gratuită a documentelor cadastrale pentru casele în care locuiesc. În acest sens, Prefectura Vaslui, la solicitarea Agenției Naționale pentru Rromi, a transmis o adresă către toate cele 86 de primării din județ prin care li se cere autorităților locale numărul exact al locuințelor populației de etnie rromă.

Există această posibilitate ca familiile de etnie rromă care nu au documente cadastrale pe locuințe să le facă gratuit. Deocamdată, situația este în lucru în teritoriu, primăriile având termen 15 ianuarie pentru a ne comunica cifrele exacte”, a declarat consilierul pe probleme de rromi din cadrul Prefecturii Vaslui, Florin Romanescu.

Odată cu centralizarea datelor, autoritățile vasluiene ar putea afla și o cifră mai reală a populației de etnie rromă din județ. (Ionuț PREDA)

Prefectura Vaslui a transmis o adresă către toate primăriile din județ prin care solicită autorităților locale comunicarea unei situații cu locuințele rromilor din județ, necesară întocmirii gratuite a documentelor cadastrale. Rromii din județ pot beneficia de întocmirea gratuită a documentelor cadastrale pentru casele în care locuiesc. În acest sens, Prefectura Vaslui, la solicitarea Agenției Naționale pentru Rromi, a transmis o adresă către toate cele 86 de primării din județ prin care li se cere autorităților locale numărul exact al locuințelor populației de etnie rromă. „Există această posibilitate ca familiile de etnie rromă care nu au documente cadastrale pe locuințe să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

2 comments

  1. Le veti face acte gratuit in speranta ca vor vota psd la alegeri.

  2. La romi gratis, la romani doar cu bani. Asta e discriminare.

%d blogeri au apreciat: