Home » Sport » Pregătiri pentru Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Pregătiri pentru Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Peste câteva zile o să aibă loc prima întrecere sportivă școlară a anului 2016. Este vorba despre etapa locală a liceelor, la volei, din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (O.N.S.S).

La Vaslui, Huși și Negresti, pe 16 ianuarie, începe faza locală la băieți, iar pe 17 vor concura fetele. Gazda elevilor vasluieni va fi Sala Sporturilor din Vaslui. La Huși, competiția va fi găzduită de sala de sport a Colegiului Național “Cuza-Vodă”. Startul competiției la Bârlad este dat de fete, ceva mai târziu, pe 23 ianuarie. Iar băieții vor concura a doua zi. Sala de Sport de la Liceul “Ioan Popescu” va găzdui competiția elevilor bârlădeni.

Etapa județeană este programată pe 30 și 31 ianuarie, la Vaslui.

Organizatorii la băieți sunt Ionela Cocea, profesor la Liceul Ștefan Procopiu Vaslui și profesor Gina Voinea, de la Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu”. În timp ce la fete competiția va fi organizată de profesor Ionela Cocea și profesor Tincuța Posteucă, de la Liceul Teoretic “Mihail Kogalniceanu” Vaslui. (G.P)

Peste câteva zile o să aibă loc prima întrecere sportivă școlară a anului 2016. Este vorba despre etapa locală a liceelor, la volei, din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (O.N.S.S). La Vaslui, Huși și Negresti, pe 16 ianuarie, începe faza locală la băieți, iar pe 17 vor concura fetele. Gazda elevilor vasluieni va fi Sala Sporturilor din Vaslui. La Huși, competiția va fi găzduită de sala de sport a Colegiului Național “Cuza-Vodă”. Startul competiției la Bârlad este dat de fete, ceva mai târziu, pe 23 ianuarie. Iar băieții vor concura a doua zi. Sala de Sport de la Liceul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: