Home » Sanatate » Spitalul „Elena Beldiman” va avea un nou chirurg

Spitalul „Elena Beldiman” va avea un nou chirurg

Din această lună echipa medicilor chirurgi de la spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad va fi ceva mai numeroasă. Pe lângă medicul Codin Ianculescu, revenit la spitalul bârlădean după ce și-a făcut specializarea în ortopedie, medicii chirurgi vor avea o nouă colegă. Dr. Georgiana Scurtu va fi noul chirurg al Spitalului „Elena Beldiman” și va ocupa postul vacant în urma finalizării rezidențiatului. Tânăra doctoriță este unul dintre puținele cazuri fericite în care un medic a ales să facă rezidențiatul la spitalul din Bârlad și care dorește să lucreze acolo imediat după specializare.

La această oră, echipa chirugilor bârlădeni este formată din dr. Georgel Oanea, șeful secției Chirurgie, dr. Emil Dolea, dr. Vasile Vasiliu, dr. Octavian Marcu, dr. Codin Ianculescu, dr. Anton Popovici și ultima „achiziție” dr. Georgeta Scurtu. Având în vedere numărul destul de mare de intervenții chirurgicale care se fac la Spitalul „Elena Beldiman”, mărirea echipei de chirurgi este binevenită. (Mihaela NICULESCU)

Din această lună echipa medicilor chirurgi de la spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad va fi ceva mai numeroasă. Pe lângă medicul Codin Ianculescu, revenit la spitalul bârlădean după ce și-a făcut specializarea în ortopedie, medicii chirurgi vor avea o nouă colegă. Dr. Georgiana Scurtu va fi noul chirurg al Spitalului „Elena Beldiman” și va ocupa postul vacant în urma finalizării rezidențiatului. Tânăra doctoriță este unul dintre puținele cazuri fericite în care un medic a ales să facă rezidențiatul la spitalul din Bârlad și care dorește să lucreze acolo imediat după specializare. La această oră, echipa chirugilor bârlădeni este formată din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

One comment

  1. Probabil va lua si ea bani ca restul.

%d blogeri au apreciat: