Home » Social » Vasluiul sub lupă – Bobotează sau Învierea Domnului?

Vasluiul sub lupă – Bobotează sau Învierea Domnului?

de Marian MOCANU

Unii dintre credincioșii veniți la slujba de Bobotează la biserica „Adormirea Maicii Domnului” din centrul municipiului Vaslui au zâmbit atunci când au văzut, pe frontispiciul scenei din curtea bisericii, inscripționat „Hristos a înviat”, urare specifică Paștelui.

Mesajul în cauză a rămas încă de la inaugurarea podiumului în cauză, în urmă cu mai bine de doi ani, ajungând prilej de glume între enoriași. „Cum să vii la Bobotează și să vezi scris «Hristos a Înviat»? Cineva nu a fost atent, iar preoți care slujesc la biserică numai de asta nu au avut timp! Nu sună prea bine, dar știți cum se spune, să nu faci ce face preotul, ci ce spune el!”, a fost de părere un enoriaș văzând inscripția respectivă. Bine ar fi ca, până la Paște, pe 1 Mai, inscripția să nu fie înlocuită cu „Crăciun fericit!”.

de Marian MOCANU Unii dintre credincioșii veniți la slujba de Bobotează la biserica „Adormirea Maicii Domnului” din centrul municipiului Vaslui au zâmbit atunci când au văzut, pe frontispiciul scenei din curtea bisericii, inscripționat „Hristos a înviat”, urare specifică Paștelui. Mesajul în cauză a rămas încă de la inaugurarea podiumului în cauză, în urmă cu mai bine de doi ani, ajungând prilej de glume între enoriași. „Cum să vii la Bobotează și să vezi scris «Hristos a Înviat»? Cineva nu a fost atent, iar preoți care slujesc la biserică numai de asta nu au avut timp! Nu sună prea bine, dar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: