Home » Monden » 2016 sună bine pentru Anca Țurcașiu! Revine în televiziune

2016 sună bine pentru Anca Țurcașiu! Revine în televiziune

A făcut istorie în televiziune alături de Mihai Constantinescu în anii ’90, când prezenta emisiunea “Ba da, ba nu’’, iar în acest an speră să reediteze succesul de care s-a bucurat odinioară.

După ce în 2015 ideile ei de emisiuni, propuse mai multor televiziuni, au fost respinse și își luase gândul de la o revenire în forță pe “sticlă”, iată că a ieșit soarele pe strada Ancăi Țurcașiu. Artista a fost luată în vizor de producătorii emisiunii “Te cunosc de undeva”, cu care a și bătut palma pentru noul sezon, în calitate de concurentă.

Concurenți cu repetiție

Din gașca talentaților mai fac parte George sau polivalentul Liviu Vârciu. Jurații Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan îi vor nota și pe Nicoleta Nucă, Feli Donose, Paula Chirilă, Theo Rose, Liviu Teodorescu, Andrei Ștefănescu și Rareș Dragomir. Florin Ristei, câștigătorul sezonului trecut, va reveni la “Te cunosc de undeva!” în calitate de invitat special.

Sursa: libertatea.ro

A făcut istorie în televiziune alături de Mihai Constantinescu în anii ’90, când prezenta emisiunea “Ba da, ba nu’’, iar în acest an speră să reediteze succesul de care s-a bucurat odinioară. După ce în 2015 ideile ei de emisiuni, propuse mai multor televiziuni, au fost respinse și își luase gândul de la o revenire în forță pe “sticlă”, iată că a ieșit soarele pe strada Ancăi Țurcașiu. Artista a fost luată în vizor de producătorii emisiunii “Te cunosc de undeva”, cu care a și bătut palma pentru noul sezon, în calitate de concurentă. Concurenți cu repetiție Din gașca talentaților…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: