Home » Sanatate » Copil de trei ani, în stare critică după ce s-a intoxicat în urma unui incendiu

Copil de trei ani, în stare critică după ce s-a intoxicat în urma unui incendiu

Un copil de trei ani din Chircești a ajuns în stare critică la un spital din Iași, după ce s-a intoxicat cu substanțe toxice rezultate în urma arderii vopselei de pe tavanul casei cuprinsă de un incendiu, tatăl băiețelului fiind transportat și el la spital.

Băiețelul și tatăl acestuia, un bărbat de 45 de ani, au fost surprinși în interiorul locuinței în momentul în care aceasta a luat foc în urma unui scurtcircuit la un cablu care alimenta un aparat de radio. Cei doi, aflați singuri în casă, s-au intoxicat cu gazele toxice rezultate în urma arderii vopselei de pe tavanul camerei în care se aflau.
„În momentul în care echipajele de intervenție au ajuns la locuința respectivă, bărbatul și fiul acestuia se aflau în curte, minorul fiind în stop cardio-respirator. Echipajul medical de pe autospeciala de terapie intensivă mobilă au efectuat manevrele de resuscitare, din fericire cu rezultat pozitiv. Ulterior, copilul a fost transportat la un spital din Iași”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Ionel Roșu.
La rândul său, bărbatul de 45 de ani a fost transportat cu o altă ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, fiind diagnosticat cu intoxicație și hipotermie. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: