Home » Sport » Începe etapă locală la baschet, în cadrul O.N.S.S și a Olimpiadei Gimnaziilor

Începe etapă locală la baschet, în cadrul O.N.S.S și a Olimpiadei Gimnaziilor

La sfârșitul lunii ianuarie va avea loc etapa locală a liceelor, la baschet, din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (O.N.S.S).

La Vaslui, în sala de sport a Liceului Ion Mincu, pe 30 ianuarie vor concura băieții, iar fetele vor concura pe 31 ianuarie. La Negrești și Huși, competiția va fi găzduită de Sala Sporturilor din cele două orașe. Băieții vor începe competiția de asemenea pe 30 ianuarie, în timp ce fetele vor începe competiția a doua zi. La Bârlad, competiția va începe luna următoare, pe 13 februarie, când vor concura atât fetele cât și băieții, în sala de sport a Colegiului Tehnic “Alexandru Ioan Cuza”. Etapa județeană este programată pe 20 februarie, la Negrești pentru fete și pe 21 februarie, la Huși, pentru băieți. Se vor califica la această fază primele două echipe din centrele Vaslui, Bârlad și primele echipe din centrele Huși și Negrești. Responsabili cu evenimentul atât la fete cât și la băieți sunt Florin Cucu, profesor la Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui și Răducu Voinea, profesor la Școala “Iorgu Radu” Bârlad. Li se alătură, la competiția băieților, Costel Săcăleanu, profesor la Liceul Teoretic „Cuza Voda”, din Huși, iar la competiția fetelor, Georgeta Boitan, profesor la Liceul „Nicolae Iorga” din Negrești.

Începe și Olimpiada Gimnaziilor

Pe 21 februarie, etapa locală la baschet va fi găzduită la Bârlad de sala de sport a Colegiului Tehnic “Alexandru Ioan Cuza”. Vor concura în aceeași zi atât fetele cât și băieții. La Vaslui, Huși și Negrești, competiția va începe pe 23 ianuarie pentru băieți și pe 24 ianuarie pentru fete. Școala Elena Cuza va găzdui competiția în Vaslui, iar în Huși și Negrești competiția va avea loc în Sala Sporturilor din cele două orașe. Etapa județeană este programată pe 5 martie, la Huși pentru băieți și pe 6 martie, la Negrești, pentru fete. Profesorii Mircea Scripcaru de la Școala nr. 6 „Mihai Eminescu” din Vaslui, Răducu Voinea și Florin Cucu sunt responsabili de eveniment atât la băieți cât și la fete. În timp ce la competiția băieților li se alătură profesor Costel Săcăleanu, iar la competiția fetelor profesor Georgeta Boitan. (G.P)

La sfârșitul lunii ianuarie va avea loc etapa locală a liceelor, la baschet, din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (O.N.S.S). La Vaslui, în sala de sport a Liceului Ion Mincu, pe 30 ianuarie vor concura băieții, iar fetele vor concura pe 31 ianuarie. La Negrești și Huși, competiția va fi găzduită de Sala Sporturilor din cele două orașe. Băieții vor începe competiția de asemenea pe 30 ianuarie, în timp ce fetele vor începe competiția a doua zi. La Bârlad, competiția va începe luna următoare, pe 13 februarie, când vor concura atât fetele cât și băieții, în sala de sport…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: