Home » Social » Bărbat găsit carbonizat într-o locuință, după ce tavanul casei cuprinse de flăcări s-a prăbușit peste el

Bărbat găsit carbonizat într-o locuință, după ce tavanul casei cuprinse de flăcări s-a prăbușit peste el

Un bărbat de 65 de ani din Pușcași a fost găsit carbonizat în propria locuință, după ce tavanul casei cuprinse de flăcări de la jarul căzut din sobă s-a prăbușit peste el. Intervenția pompierilor a fost una tardivă, nu doar pentru că focul a fost observat târziu de către vecini, dar și pentru că autospecialele trimise pentru stingerea incendiului nu au putu ajunge la locuința cuprinsă de flăcări.

Focul nesupravegheat și făcut în sobe improvizate face prima victimă din acest an în județ, victimă fiind un bărbat de 65 de ani. Incendiul s-a petrecut în cursul serii de duminică, după ce casa în care victima locuia singură a fost cuprinsă de flăcări de la jarul din sobă a căzut pe niște haine. În acel moment, cred anchetatorii, bărbatul dormea, vecinii fiind, de altfel, cei care au sunat la numărul de urgență 112 atunci când incendiul se extinsese la întreaga locuință.

La locul solicitării, au fost trimise două autospeciale, una de stins incendii și una de terapie intensivă mobilă. Din nefericire, bărbatul de 65 de ani, peste care se prăbușise acoperișul, a fost găsit mort în locuință, fără a se mai impune intervenția echipajului medical”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, slt. Ionel Roșu.

În urma incendiului, o mare parte din locuință a fost distrusă de flăcări, cadavrul bărbatului fiind descoperit în pat.

Bărbatul trăia singur într-o casă de la marginea satului, într-un loc unde accesul cu autovehiculele este aproape imposibil. Din această cauză, nici autospecialele pompierilor nu au putut ajunge la locul incendiului, pentru stingerea acestuia a fost nevoie ca salvatorii să formeze o linie din furtune de câteva sute de metri.

Victima, Ion Mocanu, trăia din mila vecinilor și din ce mai câștiga muncind cu ziua prin sat. Cu doar câteva zile în urmă, conducerea primăriei comunei Pușcași, știindu-i situația grea, i-a trimis lemne de foc și alimente. Acum, el va fi înmormântat tot prin strădania primăriei Pușcași. (Marian MOCANU, Ionuț PREDA)

Un bărbat de 65 de ani din Pușcași a fost găsit carbonizat în propria locuință, după ce tavanul casei cuprinse de flăcări de la jarul căzut din sobă s-a prăbușit peste el. Intervenția pompierilor a fost una tardivă, nu doar pentru că focul a fost observat târziu de către vecini, dar și pentru că autospecialele trimise pentru stingerea incendiului nu au putu ajunge la locuința cuprinsă de flăcări. Focul nesupravegheat și făcut în sobe improvizate face prima victimă din acest an în județ, victimă fiind un bărbat de 65 de ani. Incendiul s-a petrecut în cursul serii de duminică, după…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: