Home » Sanatate » Victime ale gerului, internate la Spitalul „Elena Beldiman”

Victime ale gerului, internate la Spitalul „Elena Beldiman”

Vineri, 8 ianuarie, Spitalul „Elena Beldiman” a înregistrat primele victime ale temperaturilor scăzute din această iarnă. Trei persoane, toate din mediul rural, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un bărbat de 44 de ani a fost găsit la domiciliul său, în stare comatoasă, cu o hipotermie ușoară, după ce se îmbătase și căzuse în locuința neîncălzită. A fost adus cu ambulanța și internat la secția Terapie Intensivă. Evoluția sa este bună. Un alt caz, de astă dată cu degerături, a fost al unui bărbat de 34 de ani căruia gerul i-a afectat serios picioarele. A fost internat la secția Chirurgie plastică și reparatorie, unde i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, fiind operat. Pacientul se simte bine acum.

Tot la secția Chirurgie plastică și reparatorie a fost internat și un bărbat de 70 de ani, cu degerături de gradele II și III la picioare, după ce a ieșit desculț afară. Bărbatul suferă de afecțiuni psihice. Și acest pacient a fost operat și stabilizat. (Mihaela NICULESCU)

Vineri, 8 ianuarie, Spitalul „Elena Beldiman” a înregistrat primele victime ale temperaturilor scăzute din această iarnă. Trei persoane, toate din mediul rural, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat de 44 de ani a fost găsit la domiciliul său, în stare comatoasă, cu o hipotermie ușoară, după ce se îmbătase și căzuse în locuința neîncălzită. A fost adus cu ambulanța și internat la secția Terapie Intensivă. Evoluția sa este bună. Un alt caz, de astă dată cu degerături, a fost al unui bărbat de 34 de ani căruia gerul i-a afectat serios picioarele. A fost internat la secția Chirurgie plastică…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: