Home » Sanatate » A murit din cauza frigului

A murit din cauza frigului

Un bărbat de 76 de ani din Bârlad a fost adus la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad aproape mort, luni, la ora 15, după ce un membru al familiei l-a găsit înghețat în locuință. Din păcate, bărbatul a decedat ieri dimineață, la ora 9, după ce fusese resuscitat la Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) și internat la Terapie Intensivă cu un prognostic rezervat.

„Pacientul avea, în momentul în care a ajuns la spital, o temperatură a corpului de 29 de grade și nu prezenta activitate cardiacă. Medicii de la CPU au reușit să-l resusciteze și apoi a fost transferat la secția Terapie Intensivă. În ciuda eforturilor medicilor, pacientul, care a fost intubat, nu a mai rezistat și a decedat a doua zi dimineață”, a declarat dr. Gabriela Daniș, directorul medical al Spitalului „Elena Beldiman”.

Deși ambulanța a fost chemată de către un membru al familiei la domiciliul bătrânului, ieri, după constatarea decesului, nu l-a căutat nicio rudă. (Mihaela NICULESCU)

Un bărbat de 76 de ani din Bârlad a fost adus la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad aproape mort, luni, la ora 15, după ce un membru al familiei l-a găsit înghețat în locuință. Din păcate, bărbatul a decedat ieri dimineață, la ora 9, după ce fusese resuscitat la Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU) și internat la Terapie Intensivă cu un prognostic rezervat. „Pacientul avea, în momentul în care a ajuns la spital, o temperatură a corpului de 29 de grade și nu prezenta activitate cardiacă. Medicii de la CPU au reușit să-l resusciteze și apoi a fost transferat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: