Home » Monden » Adelina Pestritu a plecat de la Kanal D pentru Pro TV? Bruneta negociaza MUTAREA inceputului de an in televiziune!

Adelina Pestritu a plecat de la Kanal D pentru Pro TV? Bruneta negociaza MUTAREA inceputului de an in televiziune!

Adelina Pestritu a parasit show-ul de noapte in ciuda faptului ca oficialii turci ii dadeau un salariu atractiv si se ocupau de imaginea sa. Vedeta a surprins pe toata lumea cu plecarea sa, insa totul a fost calculat. Bruneta aspira la Pro TV. Fosta prezentatoare TV are planuri de viitor! CANCAN.ro a aflat ca Adelina Pestritu isi doreste un loc de munca in Pro TV, iar demersurile in acest ar fi deja facute.

Inca de anul trecut, bruneta s-a intalnit cu producatori din redactia de pe Pache pentru a pune la cale un proiect impreuna. Totul e la nivel de discutie, caci primul pas a fost ca vedeta TV sa-si dea demisia, iar dupa cateva luni sa uimeasca pe toata lumea cu un job nou.

Surse din Kanal D au declarat pentru CANCAN.ro ca Adelina spera de multa vreme sa obtina un loc de prezentatoare in cladirea PRO-ului, iar visul s-ar putea sa-i devina realitate. Bruneta tine mult la imaginea ei, motiv pentru care s-a dezis de scandaluri, pozeaza in femeia cuminte si familista. „De cand e cu Speak oricum s-a schimbat. Ea are grija sa fie mereu aranjata, iar prioritatile ei s-au schimbat, acum vrea familie, vrea o emisiune curata, fara scandaluri. In Kanal D se stie inca din toamna ca vrea la Pro TV si pana la urma a si discutat cu oameni de acolo”, au declarat surse de incredere, pentru CANCAN.ro

Deocamdata, Adelina Pestritu se focuseaza pe blogul personal, dar si pagina de Facebook din care scoate bani frumosi. Apoi, dupa ce va trece o perioada, bruneta este foarte posibil sa ne surprinda cu un nou loc de munca.

Sursa: cancan.ro

Adelina Pestritu a parasit show-ul de noapte in ciuda faptului ca oficialii turci ii dadeau un salariu atractiv si se ocupau de imaginea sa. Vedeta a surprins pe toata lumea cu plecarea sa, insa totul a fost calculat. Bruneta aspira la Pro TV. Fosta prezentatoare TV are planuri de viitor! CANCAN.ro a aflat ca Adelina Pestritu isi doreste un loc de munca in Pro TV, iar demersurile in acest ar fi deja facute. Inca de anul trecut, bruneta s-a intalnit cu producatori din redactia de pe Pache pentru a pune la cale un proiect impreuna. Totul e la nivel de discutie,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: