Home » Justitie » Criminalul violator din Costești rămâne după gratii

Criminalul violator din Costești rămâne după gratii

de Marian Mocanu

După ce a violat și ucis o bătrână în vârstă de 81 de ani din Costești, criminalul, Miloș Mădălin Smîntînă, ar fi vrut să fie cercetat în sub stare de arest la domiciliu. Ieri, cererea sa a fost respinsă de judecătorii vasluieni.

Miloș Mădălin Smîntînă, un tânăr de doar 20 de ani, din localitatea Costești, a ajuns după gratii după ce înainte de Crăciun a violat și ulterior omorât cu sânge rece o bătrână în vârstă de 81 de ani. Individul o mai ajuta pe victimă la treburile casnice și cunoștea bine locuința, cât și faptul că aceasta locuia singură. La mijlocul lunii decembrie anul trecut, Miloș a intrat în casa femeii, a imobilizat-o, i-a înfipt un cuțit în gât și apoi a violat-o. După ce și-a satisfăcut poftele, i-a înfipt femeii cuțitul în inimă, după care, calm, a anunțat evenimentul la numărul de urgențe 112, așteptându-i pe polițiști chiar în casa femeii. Mai mult, și-a recunoscut cu seninătate faptele, povestind cu lux de amănunte cum a procedat.

Miloș Mădălin Smîntînă a fost arestat preventiv sub acuzațiile de omor, faptă pentru care riscă între 10 și 20 de ani de închisoare, și viol, faptă pedepsită cu închisoare de la 3 la 10 ani.

Ieri, în cadrul ședinței de la Tribunalul Vaslui în care a fost pusă în discuție prelungirea mandatului de arestare preventivă, individul a venit cu o cerere care a șocat pe toți cei din sală, inclusiv pe apărătorul său din oficiu. Criminalul violator din Costești a cerut nici mai mult nici mai puțin decât înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu, considerând condițiile din arestul IPJ prea grele pentru el! Judecătorii vasluieni au respins cererea individului, astfel că acesta va rămâne după gratii cel puțin încă 30 de zile!

de Marian Mocanu După ce a violat și ucis o bătrână în vârstă de 81 de ani din Costești, criminalul, Miloș Mădălin Smîntînă, ar fi vrut să fie cercetat în sub stare de arest la domiciliu. Ieri, cererea sa a fost respinsă de judecătorii vasluieni. Miloș Mădălin Smîntînă, un tânăr de doar 20 de ani, din localitatea Costești, a ajuns după gratii după ce înainte de Crăciun a violat și ulterior omorât cu sânge rece o bătrână în vârstă de 81 de ani. Individul o mai ajuta pe victimă la treburile casnice și cunoștea bine locuința, cât și faptul că…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: