Home » Sanatate » I-a fost amputat piciorul din cauza degerăturilor

I-a fost amputat piciorul din cauza degerăturilor

Luni, 11 ianuarie, medicii chirurgi au fost nevoiți să amputeze piciorul unui pacient care se prezentase săptămâna trecută la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârad cu degerături grave la membrele inferioare. Medicii au luat decizia amputării unui picior pentru a salva viața pacientului.

Bărbatul din Pogonești a fost găsit în casă de către vecini, după ce aceștia nu-l mai văzuseră de câteva zile. Au mers la locuința sa și l-au găsit aproape înghețat, cu degerături de gradul III la picioare. Casa nu are ușă și nici ferestre, omul trăind în condiții inumane, având în vedere temperaturile extrem de scăzute din timpul nopții. Pacientul de 57 de ani nu a fost considerat un caz social în sine pentru că are o pensie destul de bună, numai că este nevoit să plătească o mare parte din bani pentru datoriile unei persoane pe care a girat-o la bancă. Nu se poate întreține singur și nici nu-și poate gestiona veniturile în mod corespunzător.

Asistentul social din cadrul spitalului va începe demersurile pentru internarea pacientului într-un centru medico-social din județul Vaslui. Urmează ca reprezentanții Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Pogonești, unde are domiciliul pacientul, să finalizeze demersurile. (Mihaela NICULESCU)

Luni, 11 ianuarie, medicii chirurgi au fost nevoiți să amputeze piciorul unui pacient care se prezentase săptămâna trecută la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârad cu degerături grave la membrele inferioare. Medicii au luat decizia amputării unui picior pentru a salva viața pacientului. Bărbatul din Pogonești a fost găsit în casă de către vecini, după ce aceștia nu-l mai văzuseră de câteva zile. Au mers la locuința sa și l-au găsit aproape înghețat, cu degerături de gradul III la picioare. Casa nu are ușă și nici ferestre, omul trăind în condiții inumane, având în vedere temperaturile extrem de scăzute din timpul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: