Home » Sport » Vasluiul participă cu trei echipe la Cupa Unirii

Vasluiul participă cu trei echipe la Cupa Unirii

Victoria Unistil, Inter Traian (ambele din Vaslui) și Atletic Bârlad vor lua parte la ediția a VI-a a Cupei Unirii Iași, la minifotbal, care va avea loc în perioada 15 – 17 ianuarie și va debuta vineri.

Este, deja, o competiție de tradiție, fiind organizată în Copou cu o frecventă care îi dă dreptul să figureze în agenda împătimiților acestui sport. La turneu participă 26 dintre cele mai puternice echipe din țară, dar și din străinătate. Dacă echipele din Moldova fac parte din tradiția competiției, doza de inedit este dată de faptul că o echipă din Transnistria, Inter Dnestr Com Tiraspol, s-a înscris în competiția ieșeană. În afara transnistrenilor, vor mai fi echipe de la Vaslui, Bârlad, Chișinău, București, Suceava, Focșani,, Constanța și, evident, Iași. Competiția va avea șase grupe.

Victoria Unistil concurează în grupa E, împotriva formațiilor Tazz Manschaft București, Colosseum 2005 Iași, AS Aroneanu și Linda Eco Til Suceava. Liderul la zi Inter Traian dă piept în grupa B cu Auto Driver Premier Soft, Inter Dnestr Com Tiraspol, Enadani Piatra Neamț și UTI. Atletic Bârlad are ca adversare formațiile Imperium EBS, El Paso Chișinău, Pabo Team Chișinău, în grupa C.

Mai participă formațiile Neatza și Prietenii București (campioana regiunii Sud-Est), Biotop Iași, XXL Media Grup Apă Canal Chișinău, Lupii Negri, Coriolan Bacău, Liberto Iași, HTR Spedition, Excelsior Constanța, Torpedo Chișinău, B&B București, United Focșani, Dafin Iași și Real Team Souflaki.

Invitat de onoare al competiției din acest an va fi italianul Giancarlo Antognoni, fostă gloriei a echipei italiene Fiorentina. Acesta a mai fost la Iași și în 2013, la lansarea Școlii de Fotbal Magic Trofeo Maestrelli, alaturi de Toto Schillaci. (G.P)

Victoria Unistil, Inter Traian (ambele din Vaslui) și Atletic Bârlad vor lua parte la ediția a VI-a a Cupei Unirii Iași, la minifotbal, care va avea loc în perioada 15 – 17 ianuarie și va debuta vineri. Este, deja, o competiție de tradiție, fiind organizată în Copou cu o frecventă care îi dă dreptul să figureze în agenda împătimiților acestui sport. La turneu participă 26 dintre cele mai puternice echipe din țară, dar și din străinătate. Dacă echipele din Moldova fac parte din tradiția competiției, doza de inedit este dată de faptul că o echipă din Transnistria, Inter Dnestr Com…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: