Home » Social » Candidat „de temut” la Primăria Zorleni

Candidat „de temut” la Primăria Zorleni

După ce l-a văzut o țară întreagă dându-se în spectacol la „Românii au talent”, Sebastian Ciobanu vrea să fie din nou în lumina reflectoarelor. Toate drumurile lui duc într-un singur loc, la Primăria Zorleni. Fanul lui Dan Spătaru este hotărât să candideze la alegerile locale, să ajungă primar și să facă din comuna Zorleni un adevărat orășel.

„Este nevoie de proiecte noi. S-a făcut prea puțin în comună, o troiță, un drum asfaltat ici-colo. Cum a făcut Ciupilan la Huși, vreau eu să fac  la Zorleni”, a declarat viitorul candidat la fotoliul de primar al Zorleniului.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FI_QhQ98EKo&w=420&h=315]

Melomanul candidat are planuri mari. În opinia sa, prioritare ar fi o pistă de biciclete, o maternitate, o stație de ambulanță și chiar un teatru. Un lucru este sigur – interpretul Aurel Moldoveanu va fi invitat să cânte nu doar la lansarea candidatului, ci cât mai des, în mai multe spectacole în comună.

Așadar, în iunie, candidații pentru Primăria Zorleni trebuie să se pregătească serios. Sebastian Ciobanu va fi un rival de temut, cu obiectivele pe care deja le-a privatizat. În plus, onoranta funcție îl va determina pe socrul său din Bârlad să-l privească cu alți ochi. Soția sa, Ana- Maria va fi, doar, primăriță. (Mihaela NICULESCU)

După ce l-a văzut o țară întreagă dându-se în spectacol la „Românii au talent”, Sebastian Ciobanu vrea să fie din nou în lumina reflectoarelor. Toate drumurile lui duc într-un singur loc, la Primăria Zorleni. Fanul lui Dan Spătaru este hotărât să candideze la alegerile locale, să ajungă primar și să facă din comuna Zorleni un adevărat orășel. „Este nevoie de proiecte noi. S-a făcut prea puțin în comună, o troiță, un drum asfaltat ici-colo. Cum a făcut Ciupilan la Huși, vreau eu să fac  la Zorleni”, a declarat viitorul candidat la fotoliul de primar al Zorleniului. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=FI_QhQ98EKo&w=420&h=315] Melomanul candidat…

Review Overview

User Rating: 3.25 ( 1 votes)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: