Home / Justitie / Doi vasluieni, urmăriți general, prinși de polițiștii de frontieră

Doi vasluieni, urmăriți general, prinși de polițiștii de frontieră

Pe 12 ianuarie, vasluienii Napoleon și Mihai S., în vârstă de 22, respectiv 20 de ani, au fost prinși de polițiștii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Pentru că aceștia figurau în bazele de date ca fiind urmăriți general, călătoria le-a fost întreruptă. Au fost predați unor echipe de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Ei doreau să iasă din țară, fiind pasageri într-un autoturism marca BMW, destinația lor fiind Franța. Cu ocazia controlului specific asupra autovehiculului, șoferului și pasagerilor, polițiștii de frontieră au constatat că autoritățile române emiseseră pe numele celor doi frați o alertă. Aceștia s-au sustras de la urmărirea penală pentru infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal și infracțiuni de lovire sau alte violențe. (G.P)

Pe 12 ianuarie, vasluienii Napoleon și Mihai S., în vârstă de 22, respectiv 20 de ani, au fost prinși de polițiștii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Pentru că aceștia figurau în bazele de date ca fiind urmăriți general, călătoria le-a fost întreruptă. Au fost predați unor echipe de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. Ei doreau să iasă din țară, fiind pasageri într-un autoturism marca BMW, destinația lor fiind Franța. Cu ocazia controlului specific asupra autovehiculului, șoferului și pasagerilor, polițiștii de frontieră au constatat că…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

O nouă victorie în instanță! O fostă angajată a spitalului din Bârlad a câștigat procesul cu instituția

Curtea de Apel Iași a ...

Un bărbat de 41 de ani din Bârlad a sărit gardul unei gospodării și a amenințat cu cuțitul o femeie

Polițiștii bârlădeni au probat activitatea ...

Un tânăr din Bârlad a scăpat cu viață ca prin minune după ce și-a făcut mașina praf în urma coliziunii cu un TIR

Un tânăr de 34 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: