Home » Sport » LPS Vaslui participă cu trei grupe la „Brașov Indoor Cup”

LPS Vaslui participă cu trei grupe la „Brașov Indoor Cup”

petrea constantin

Constantin Petrea

Grupele copiilor născuți în 2007,2008 și 2009, antrenate de profesorul Alexandru Amarandei de la Liceul cu Program Sportiv (L.P.S) Vaslui și-au anunțat participarea la „Brașov Indoor Cup”. Turneul internațional de fotbal în sală pentru copii și juniori este cel mai mare din Sud-Estul Europei. An de an în competiție se înscriu peste 100 de echipe, atât din România cât și din străinătate.

Turneul are loc în februarie și se desfășoară în cele mai bune condiții, pe suprafețe de joc cu iarbă artificială, parchet sau caucho. Grupa 2008 este prima care intră în competiție, în perioada 5 – 7 februarie. Urmează grupa 2007, care va concura în perioada 12 – 14 februarie. Ultima echipă a LPS, grupa 2009, va disputa meciuri în perioada 19 -21 februarie. Până acum s-au înscris 152 de formații, din patru țări europene. Echipele vor participa la șase categorii de vârstă: U12 (2004), U11 (2005), U10 (2006),U9 (2007), U8 (2008) și U9 (2009.

E de bun augur că acești copii joacă și putem să îi angrenăm în competiții. Sperăm să facem o figură frumoasă și să ne întoarcem cu rezultate bune. Am mai participat la asemenea turnee la Iași, la Bacău, Focșani, Brașov, București, Suceva. Am câștigat și obținut locuri pe podium pentru că avem echipe bune. Competiția este puternică”, ne-a declarat Constantin Petrea, șeful catedrei de fotbal al LPS Vaslui.

Competițiile brașovene le priesc

Anul trecut, grupa 2008 a LPS Vaslui s-a clasat pe locul doi la „Brașov Indoor Cup”. În finală, echipa antrenată de Alexandru Amarandei a fost învinsă, scor 2 – 4, de Ilie Oana 2 București. Meciul a fost echilibrat, cu răsturnări de scor. După ce au fost conduși cu 2 – 0, vasluienii au egalat. Golurile înfrângerii vasluienilor au fost primite în ultimele minute ale partidei. Meciul a fost o reeditare a celui din grupe, unde rezultatul final a fost 4 – 4. În faza grupelor, copiii născuți în 2008 au mai obținut trei victorii. În sferturi au învins Ilie Oană 1 București, cu scorul de 5 – 2. În semifinale au continuat evoluțiile bune pentru a învinge ACS Tâmpa Brașov, scor 2-0. Lotul de jucători: Ianis Podoleanu (cel mai bun jucător al turneului), Sebastian Roșu, Ștefan Amarandei , Matei Adăscăliței, Denis Amarinei, Ștefan Nechifor, David Acatrinei, Luca Lungu, Alex Bozian , Claudiu Huhurez, Alexandru Maxim (născut 2009) David Amarandei (cel mai tânăr jucător al turneului, născut în 2010).

Puștii născuți în 2003, de la LPS Vaslui, antrenați de profesorul Ionuț Chiochiu, au obținut medaliile de argint la aceeași competiție, după ce au pierdut la limită, scor 0-1, cu CFR Cluj, grupelor echipele au terminat la egalitate, scor 1-1. Răzvan Ciobanu Năzăreanu, de la formația vasluiană, a primit titlul de golgheter turneului, cu șapte goluri marcate.

Tot grupa 2008 a LPS Vaslui fost vicecampioană și la cea de-a VI-a ediție a turneului „Brașov Junior’s Cup”, în luna august. Vasluienii au fost învinși de LPS Ploiești, la penalty-uri, după ce au condus cu 3-1 și 4-3. Liceul cu Program Sportiv Vaslui a participat la competiție cu alte două grupe. Grupa 2009 a obținut locul șase, iar grupa 2007 a terminat pe locul opt.(G.P)

 

Grupele copiilor născuți în 2007,2008 și 2009, antrenate de profesorul Alexandru Amarandei de la Liceul cu Program Sportiv (L.P.S) Vaslui și-au anunțat participarea la "Brașov Indoor Cup". Turneul internațional de fotbal în sală pentru copii și juniori este cel mai mare din Sud-Estul Europei. An de an în competiție se înscriu peste 100 de echipe, atât din România cât și din străinătate. Turneul are loc în februarie și se desfășoară în cele mai bune condiții, pe suprafețe de joc cu iarbă artificială, parchet sau caucho. Grupa 2008 este prima care intră în competiție, în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: