Home » Social » Dumitru Buzatu, șeful CJ Vaslui, a petrecut Revelionul pe stil vechi într-un bufet sătesc, cu fanfară la masă

Dumitru Buzatu, șeful CJ Vaslui, a petrecut Revelionul pe stil vechi într-un bufet sătesc, cu fanfară la masă

Președintele Consiliului Județean (CJ), Dumitru Buzatu, a petrecut Revelionul pe stil vechi, din noaptea de miercuri spre joi, într-un bufet sătesc, cu mici și varză murată, precum și cu fanfara la masă, lăutarii fiind plătiți pentru dedicații de fiecare mesean în parte cu câte 50 sau 100 de lei.

Revelionul pe stil vechi a fost petrecut într-un mod mai puțin obișnuit de către președintele CJ, Dumitru Buzatu, care a participat la o sărbătoare organizată în satul Slobozia, a căror locuitori sunt preponderent de etnie rromă. După ce a fost urat de localnici în mijlocul drumului, președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu s-a retras, alături de alți invitați, într-un bufet sătesc pentru a cinsti trecerea dintre ani.

Înghesuiți la mese și scaune lungi din lemn, invitații au fost tratați, cu farfuria din mână în mână, cu friptură, mici și cârnăciori la grătar și cu salată de varză murată la lighean. Din peisaj nu a lipsit tradiționala fanfară, care le-a cântat la masă invitaților, cu dedicații speciale pentru fiecare în parte. În aceste condiții, mesenii s-au văzut nevoiți să bage mâna în buzunar și să răsplătească lăutarii, cu câte 50 sau 100 de lei de fiecare.

„Am participat cu mare plăcere la această sărbătoare organizată de primarul comunei, Mircea Scutelnicu, și consilierul local de acolo din Slobozia, nea Gică, care a fost și gazda noastră, și m-am simțit foarte bine, la fel ca și colegii mei. Fanfara, pot spune, a făcut tot deliciul, mai ales că unul dintre lăutari improviza pe moment și le-a spus de bine fiecăruia dintre noi”, a declarat președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.

Petrecerea de Revelion pe stil vechi de la bufetul din Slobozia s-a încheiat după miezul nopții, invitații fiind conduși de gazde la mașini cu marșul fanfarei. (Ionuț PREDA)

Președintele Consiliului Județean (CJ), Dumitru Buzatu, a petrecut Revelionul pe stil vechi, din noaptea de miercuri spre joi, într-un bufet sătesc, cu mici și varză murată, precum și cu fanfara la masă, lăutarii fiind plătiți pentru dedicații de fiecare mesean în parte cu câte 50 sau 100 de lei. Revelionul pe stil vechi a fost petrecut într-un mod mai puțin obișnuit de către președintele CJ, Dumitru Buzatu, care a participat la o sărbătoare organizată în satul Slobozia, a căror locuitori sunt preponderent de etnie rromă. După ce a fost urat de localnici în mijlocul drumului, președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: