Home » Social » Bătut în casă de verișorii săi!

Bătut în casă de verișorii săi!

de Răzvan CĂLIN

Trei frați din Pogonești au pătruns în toiul nopții în casa vărului lor și l-au bătut.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Bârlad fac cercetări în momentul de față într-un caz de agresiune petrecut în urmă cu câteva zile. Totul a plecat de la o plângere făcută de Andrei Vasile, în vârstă de 38 de ani, din comuna Pogonești.

”Bărbatul a reclamat că în noaptea de 14/15 ianuarie, în timp ce se afla în locuința sa, trei indivizi au pătruns în casă fără voia sa și l-au lovit de mai multe ori. Omul locuiește împreună cu soția și copiii săi. În momentul în care a auzit zgomot a ieșit din cameră să vadă ce se întâmplă și așa a ajuns să fie agresat de cei trei bărbați”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ).

Cei trei agresori sunt frați, în vârstă de 29 de ani, 30 de ani și 32 de ani și sunt verișori cu victima. Deocamdată, nu se știe de ce anume au pătruns în miez de noapte peste vărul lor și l-au luat la bătaie, pentru că nici victima nu a putut să răspundă la această întrebare. Andrei Vasile a fost transportat la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, unde a fost diagnosticat cu policontuzii. Însă, omul a refuzat internarea și s-a reîntors acasă. Polițiștii bârlădeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și loviri și alte violențe.

de Răzvan CĂLIN Trei frați din Pogonești au pătruns în toiul nopții în casa vărului lor și l-au bătut. Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Bârlad fac cercetări în momentul de față într-un caz de agresiune petrecut în urmă cu câteva zile. Totul a plecat de la o plângere făcută de Andrei Vasile, în vârstă de 38 de ani, din comuna Pogonești. ”Bărbatul a reclamat că în noaptea de 14/15 ianuarie, în timp ce se afla în locuința sa, trei indivizi au pătruns în casă fără voia sa și l-au lovit de mai multe ori. Omul locuiește împreună cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin