Home » Sport » LPS Vaslui, la Cupa Bistritei si Memorialul “Nicolae Mihalache”.

LPS Vaslui, la Cupa Bistritei si Memorialul “Nicolae Mihalache”.

Diana Bogos

Diana Bogos

Vasluiencele debutează în noul sezon de sală la Bacău, pe 23 ianuarie, la cea de-a 31-a ediție a Cupei Bistriței – Memorial “Nicolae Mihalache” la atletism în sală.

Regretatului antrenor și profesor Neculai Mihalache i-au plăcut mult atleții de varstă mică, fiind un neobosit educator, promotor și organizator în atletismul juvenil.

Din partea Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui vor participa la juniori Diana Bogoș, Georgiana Nedelea, Ionela Vîrlan, Maria Ifteni și Mihaela Ponea, dar și Mirela Lavric la seniori. Maria Ifteni concurează pentru a face baremul necesar prezenței la Mondialele de juniori I. Ea a obtinut locul 2 la Campionatele Balcanice (junioare II). Diana Bogoș are ca obiectiv participarea la Campionatul European de juniori II. Anul trecut a obtinut locul 1 la Campionatele Balcanice (junioare II).

Concursul Național de sală „Cupa Bistritei”este organizat de Direcția Judeteană pentru Sport și Tineret Bacău în colaborare cu Asociația Judeteană de Atletism Bacău. Acest concurs se adresează în special categoriilor de varstă- seniori, tineret și juniori 1 , dar sunt primiți și juniori 2 și 3 . Clasamentul este unul singur pe probe cu excepția probei de greutate și de garduri unde clasamentul se va face în funcție de greutatea cu care se aruncă sau de caracteristicile gardurilor. Datorită faptului că și-au anunțat prezența foarte mulți juniori 3 se va face un clasament separat pentru această categorie. Probele la fete sunt: 60 metri, 400 metri, 800 metri, 1500 metri, 3000 metri, 4 x 200 metri, 4 x 400 metri, 60 metri garduri, inăltime, prăjină, lungime, triplusalt, greutate. (G.P)

Vasluiencele debutează în noul sezon de sală la Bacău, pe 23 ianuarie, la cea de-a 31-a ediție a Cupei Bistriței - Memorial “Nicolae Mihalache” la atletism în sală. Regretatului antrenor și profesor Neculai Mihalache i-au plăcut mult atleții de varstă mică, fiind un neobosit educator, promotor și organizator în atletismul juvenil. Din partea Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui vor participa la juniori Diana Bogoș, Georgiana Nedelea, Ionela Vîrlan, Maria Ifteni și Mihaela Ponea, dar și Mirela Lavric la seniori. Maria Ifteni concurează pentru a face baremul necesar prezenței la Mondialele de juniori I.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: