Home » National » Maria Ciobanu se retrage din activitate după 60 de ani: ”Rămân a voastră Mărie”

Maria Ciobanu se retrage din activitate după 60 de ani: ”Rămân a voastră Mărie”

Ciocârlia muzicii populare românești a luat o decizie tristă pentru miile de români care o îndrăgesc. Maria Ciobanu a hotărât să se retragă din activitate și va susține ultimele două spectacole în luna martie. Biletele au fost deja puse în vânzare, iar câștigurile îi vor rotunji artistei contul cu 100 de mii de euro.

Ajunsă la vârsta de 78 de ani și după o activitate muzicală de peste 60 de ani, Maria Ciobanu a decis să-și ia rămas-bun de la public. Concertul de retragere, programat în luna martie, va avea două reprezentații: la Craiova și la București.

„Lie, lie Ciocârlie, rămân a voastră Mărie” este titlul concertului de retragere, după cântecul care i-a dat și supranumele de Ciocârlia muzicii populare românești. În cadrul spectacolului, artista va cânta împreună cu cei trei copii: Ionuț, Camelia și Liliana.

Concertul de adio îi va rotunji binișor conturile. Numai din spectacolul de pe 12 martie, de la Sala Palatului, solista va strânge peste 76.000 de euro. Însă și din recitalul de pe 9 martie, de la sala Polivalentă din Craiova, ea va primi o sumă frumoasă, în jur de 38.100 de euro, scrie kankan.md.

Maria Ciobanu a fost, deopotrivă, și adorată, dar și blamată de români din cauza vieții sale zbucuimate. A avut relații cu mai mulți bărbați, dar marea ei dragoste a fost regretatul solist de muzică populară Ion Dolănescu. Rodul iubirii lor este Ionuț Dolănescu, cel care le-a moștenit talentul artistic.

Maria Ciobanu mai are două fiice, din alte relații, iar în prezent este căsătorită cu Mircea Câmpeanu.

Ciocârlia muzicii populare românești a luat o decizie tristă pentru miile de români care o îndrăgesc. Maria Ciobanu a hotărât să se retragă din activitate și va susține ultimele două spectacole în luna martie. Biletele au fost deja puse în vânzare, iar câștigurile îi vor rotunji artistei contul cu 100 de mii de euro. Ajunsă la vârsta de 78 de ani și după o activitate muzicală de peste 60 de ani, Maria Ciobanu a decis să-și ia rămas-bun de la public. Concertul de retragere, programat în luna martie, va avea două reprezentații: la Craiova și la București. "Lie, lie Ciocârlie,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: