Home » Sport » Sferturi și optimi de finală pentru echipele vasluiene, în Cupa Unirii

Sferturi și optimi de finală pentru echipele vasluiene, în Cupa Unirii

Inter Traian

Inter Traian

Victoria Unistil, Inter Traian și Atletic Bârlad au participat în acest sfârșit de săptămână la puternicul turneu internațional de minifotbal Cupa Unirii. Victoria Unistil s-a calificat în sferturile competiției ieșene după ce a trecut de Liberto, scor 1 – 0. Au părăsit apoi competiția după ce au fost învinși de Imperium EBS , scor 0 – 4. În timp ce Inter Vaslui a părăsit competiția în optimi după înfrângerea cu 0 – 2 provocată de Tazzmanschaft București. Atletic Bârlad a suferit 3 înfrângeri și nu a trecut de grupe. Scorurile din cele trei meciuri au fost 0 – 2 cu Imperium EBS, 1-2 cu El Paso Chișinău și 1-4 cu Pabo Team Pașcani.

Inter Traian a obținut calificarea în optimi, după ce s-a clasat pe locul doi în grupa B, cu 9 puncte, golaveraj 13-4. A obținut 3 victorii și 1 înfrângere. Vineri, în prima zi de competiție au înregistrat două victorii: au învins cu 6 – 1 (2-1) formația UTI, marcatori Sebastian Țârțârău (2) și Bogdan Ignat, Ionuț Spinu, Hany Ragab, Ionuț Popa. O altă victimă a vasluienilor a fost EnaDani Piatra Neamț, care a fost învinsă cu 4-0(2–0). Au marcat Sebastian  Țârțârău (2), Petronel-Marius Cumpănă și Ionuț Popa. Sâmbătă a urmat o nouă victorie în fața transnistrienilor de la Inter Dnestr Com Tiraspol, scor 3-1. Dar și prima înfrângere, scor 0 – 3 cu liderul neînvins al grupei, formația Auto Driver Premiersoft.

Victoria Unistil

Victoria Unistil

Victoria Unistil a obținut biletele pentru optimi după ce a obținut locul 3 în grupa E, cu 7 puncte, golaveraj 9-5. A înregistrat 2 victorii, 1 egal și 1 înfrângere. A învins vineri formația Linda Ecotil Suceava, scor 2 – 0 și a obținut un punct după 1 -1, 2-3 după loviturile de la șapte metri, în fața echipei Colosseum 2005 Iași. Sâmbătă a fost învinsă de Tazzmanschaft București, scor 3 -1 și a mai obținut o victorie cu AS Aroneanu, scor 5 – 1.

În optimi s-au calificat locurile trei din grupele cu cinci echipe (B, E, F), o echipă de pe locul trei cu cel mai bun punctaj din grupele cu patru echipe (A, C, D) și locurile unu și doi din toate grupele (A, B, C, D, E, F). La tragerea la sorți, efectuată de legenda fotbalului românesc, Ilie Balaci, echipele au fost împărțite în trei urne, cea a câștigatoarelor de grupe, locurilor doi și urna locurilor trei. Urna 1 a fost alcătuită din echipele Imperium EBS, Liberto, Neatza și Prietenii București, Auto Driver Premiersoft, Colosseum 2005 Iași, B&B București. Urna 2 – El Paso Chișinău, Coriolan Bacău, Biotop Iași, Inter Vaslui, Tazzmanschaft București, Ream Team Souflaki. În timp ce în urna 3 s-au disputat meciuri între formațiile Unistil Vaslui,Pabo Team Pașcani, Torpedo Chișinău și Inter Dnestr Com Tiraspol. (G.P)

Victoria Unistil, Inter Traian și Atletic Bârlad au participat în acest sfârșit de săptămână la puternicul turneu internațional de minifotbal Cupa Unirii. Victoria Unistil s-a calificat în sferturile competiției ieșene după ce a trecut de Liberto, scor 1 – 0. Au părăsit apoi competiția după ce au fost învinși de Imperium EBS , scor 0 – 4. În timp ce Inter Vaslui a părăsit competiția în optimi după înfrângerea cu 0 – 2 provocată de Tazzmanschaft București. Atletic Bârlad a suferit 3 înfrângeri și nu a trecut de grupe. Scorurile din cele trei meciuri…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: