Home » Sanatate » Un bărbat a murit după ce ar fi înghițit unguent antireumatic

Un bărbat a murit după ce ar fi înghițit unguent antireumatic

Săptămâna trecută, un bărbat a murit la câteva zile după ce a fost internat în secția Medicală a Spitalului de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad. Familia pacientului în vârstă de 72 de ani a declarat cadrelor medicale că bătrânului i s-a făcut foarte rău după ce a înghițit cremă antireumatică. În ce condiții a ajuns pacientul să mănânce din recipientul cu cremă ”Puterea Ursului” nu se știe, în schimb, starea gravă în care se afla i-a alarmat pe membrii familiei care au chemat ambulanța.

Pacientul adus la spitalul bârlădean dintr-o comună de lângă Murgeni a fost internat, investigat și a primit tratament, dar nu pentru intoxicație cu cremă antireumatică ci pentru o afecțiune respiratorie. Din păcate, în ciuda tratamentului urmat, bătrânul a murit. Supoziția aparținătorilor privitoare la cauza alterării stării de sănătate a fost infirmată în urma efectuării autopsiei.

„Pacientul avea un organism tarat, slăbit, un spate de copil de 14 ani, iar în urma examinării anatomopatologice, cauza a fost o bronhopneumonie care a dus la instalarea sepsisului”, a declarat dr. Sergiu Săvinescu, medicul legist care s-a ocupat de caz. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: