Home » Sport » AJF Vaslui așteaptă cotizațiile până la începutul returului

AJF Vaslui așteaptă cotizațiile până la începutul returului

Echipele participante în ligile a IV-a și a V-a că vor trebui să plătească până la începutul returului cotizația anuală.

Cluburile de fotbal care solicita viza anuală trebuie să prezinte carnetele de legitimare ale jucătorilor amatori, licențele de jucători profesioniști, tabele nominale cu jucători (inclusiv CNP), contractele încheiate cu jucătorii profesioniști care nu se află în evidența AJF și chitanța de plată a taxei de viză anuală.

Gheorghiță Chirica, secretarul general al Asociației Județene de Fotbal Vaslui, îndeamnă cluburile să vină din timp la vize pentru a se evita aglomerația în ultimele zile. Acesta mai anunță că transferurile în campionatele organizate de AJF Vaslui se pot efectua din 26 ianuarie.

Jocurile din cadrul Ligii a IV-a se reiau la începutul lunii martie, iar campioanele județene se vor anunță până pe 13 iunie. (G.P)

Echipele participante în ligile a IV-a și a V-a că vor trebui să plătească până la începutul returului cotizația anuală. Cluburile de fotbal care solicita viza anuală trebuie să prezinte carnetele de legitimare ale jucătorilor amatori, licențele de jucători profesioniști, tabele nominale cu jucători (inclusiv CNP), contractele încheiate cu jucătorii profesioniști care nu se află în evidența AJF și chitanța de plată a taxei de viză anuală. Gheorghiță Chirica, secretarul general al Asociației Județene de Fotbal Vaslui, îndeamnă cluburile să vină din timp la vize pentru a se evita aglomerația în ultimele zile. Acesta mai anunță că transferurile în campionatele…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: