Home » Sanatate » Gravidă în nouă luni, preluată de Poliția de Frontieră, după trei ore de intervenție din cauza unui drum înzăpezit

Gravidă în nouă luni, preluată de Poliția de Frontieră, după trei ore de intervenție din cauza unui drum înzăpezit

O gravidă în nouă luni cu contracții, din localitatea vasluiană Stuhuleț, a fost preluată de o autospecială a Poliției de Frontieră dintr-un sat izolat de viscol, în urma unei intervenții a autorităților care a durat peste trei ore din cauza drumului înzăpezit.

Poliția de Frontieră Vaslui, pe lângă asigurarea pazei la granița de est a României, salvează și vieți atunci când situația o impune. O gravidă a fost preluată de la domiciliu cu o autospecială de teren a Poliției de Frontieră, după ce drumul spre satul Stuhuleț a fost deszăpezit de către pompieri și autoritățile locale din comuna Berezeni. În fapt, la intervenție s-a pornit cu o autofreză a ISU, un buldoexcavator al Primăriei Berezeni, precum și două mașini de patrulare ale Poliției de Frontieră Vaslui, care au mers în spatele utilajelor de deszăpezire. După aproape două ore și jumătate, echipele de salvare, care au parcurs aproximativ șapte kilometri, au ajuns la femeia gravidă, care a fost urcată în autospeciala polițiștilor de frontieră.

„Intervenția s-a desfășurat cu dificultate, în condițiile în care erau formate suluri de zăpadă pe mai multe porțiuni de drum. Însă, important este că pacienta a fost predată în condiții de siguranță echipajului medical de pe ambulanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Ionel Roșu.

Intervenția autorităților la Stuhuleț este a doua în comuna Berezeni în doar 36 de ore după ce, luni dimineață, un bebeluș de cinci luni cu pneumonie a fost preluat în stare gravă de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” Iași.

O gravidă în nouă luni cu contracții, din localitatea vasluiană Stuhuleț, a fost preluată de o autospecială a Poliției de Frontieră dintr-un sat izolat de viscol, în urma unei intervenții a autorităților care a durat peste trei ore din cauza drumului înzăpezit. Poliția de Frontieră Vaslui, pe lângă asigurarea pazei la granița de est a României, salvează și vieți atunci când situația o impune. O gravidă a fost preluată de la domiciliu cu o autospecială de teren a Poliției de Frontieră, după ce drumul spre satul Stuhuleț a fost deszăpezit de către pompieri și autoritățile locale din comuna Berezeni. În…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: