Home » Justitie » Patru șoferi s-au ales cu dosare penale

Patru șoferi s-au ales cu dosare penale

Patru persoane au fost identificate în trafic de polițiștii vasluieni în timp ce conduceau ilegal autoturisme pe drumurile publice. Pe numele acestora au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Ionuț P., de 23 ani, din municipiul Bârlad, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule s-a urcat la volanul unui autoturism și s-a deplasat cu acesta pe drumurile publice. La un moment dat a efectuat manevra de mers înapoi pe strada Carpați, din municipiul Bârlad și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat din aceeași localitate.

Un alt conducător auto, Costel T., de 38 ani, din comuna Băcești, a fost oprit pentru control de către polițiști din cadrul Poliției orașului Negrești în timp ce se deplasa cu un autoturism pe D.N. 15 D, în localitatea Băcești. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele celor două persoane au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Ciprian O., de 31 ani, din comuna Tătărăni a fost oprit de polițiștii de la Biroul Rutier Vaslui, care i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cărei exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. Acesta se deplasa cu autoturismul pe strada Călugăreni din municipiul Vaslui deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. A mai fost oprit și sancționat cu dosar de cercetare penală și Cătălin U., de 23 ani, din comuna Solesti. Acesta circula cu un autoturism pe strada Călugăreni din municipiul Vaslui, deși valabilitatea autorizației provizorii de circulație a autoturismului era expirată. (G.P)

Patru persoane au fost identificate în trafic de polițiștii vasluieni în timp ce conduceau ilegal autoturisme pe drumurile publice. Pe numele acestora au fost întocmite dosare de cercetare penală. Ionuț P., de 23 ani, din municipiul Bârlad, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule s-a urcat la volanul unui autoturism și s-a deplasat cu acesta pe drumurile publice. La un moment dat a efectuat manevra de mers înapoi pe strada Carpați, din municipiul Bârlad și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat din aceeași localitate. Un alt conducător auto, Costel…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: