Home » Administratie » Taxa de cimitir, suspendată, deocamdată

Taxa de cimitir, suspendată, deocamdată

De astăzi a fost reluată activitatea obișnuită cu publicul la birourile de taxe și impozite din cadrul Primăriei Bârlad. Contribuabilii bârlădenii, veniți în număr mare, au putut constata că nu li s-a mai solicitat să plătească taxa de cimitir. Această taxă, controversată încă de la introducerea ei, este suspendată până în luna august. Dacă după această dată consilierii locali vor vota pentru reintrarea ei în vigoare, bârlădenii o vor putea achita până la sfârșitul anului, dar nu la Primărie ci la Direcția Piețelor Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC). Serviciul Taxe și Impozite Persoane Fizice din cadrul Primăriei nu va mai putea încasa nici taxele de cimitir restante, neplătite de bârlădeni anul trecut sau în anii din urmă. Acestea vor trebui achitate la DAPPC, dar tot după 1 august. (Mihaela NICULESCU)

De astăzi a fost reluată activitatea obișnuită cu publicul la birourile de taxe și impozite din cadrul Primăriei Bârlad. Contribuabilii bârlădenii, veniți în număr mare, au putut constata că nu li s-a mai solicitat să plătească taxa de cimitir. Această taxă, controversată încă de la introducerea ei, este suspendată până în luna august. Dacă după această dată consilierii locali vor vota pentru reintrarea ei în vigoare, bârlădenii o vor putea achita până la sfârșitul anului, dar nu la Primărie ci la Direcția Piețelor Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC). Serviciul Taxe și Impozite Persoane Fizice din cadrul Primăriei nu va mai putea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

One comment

  1. Nu poti impune taxa pe cimitir celor ce nu au locuri de veci.Era o potlogarie sa opresti propietarilor tineri oadata cu impozitul pe apartament taxa de cimitir.Fiecare om sau familia sa are dreptul sa aleaga unde va fi inhumat dupa moarte.Si la parcarile din piata e nelegala impiedicarea liberei circulatii.Poti avea rude in zonele de blocuri blocate cu bariere poti merge sa duci acasa sau sa iei de acsa o ruda o cunostinta fara a parca.De ce sa platesti accesul in acea zona???La aceasta administratie a pietei ,parcarilor etc organele statului ar trebui sa intre in mod serios.Aici sau creat posturi caldute pentru clientela psd.

%d blogeri au apreciat: