Home » Sport » Doi juniori de la CSS, în cantonament cu naționala

Doi juniori de la CSS, în cantonament cu naționala

Doi juniori de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, Vlad Anghel (pilier) și Cosmin Iliuță (centru) vor participa la un cantonament cu Naționala U18 de rugby. Li se alătură doi foști elevi ai clubului, rugbiștii Răzvan Ștefan Iancu (linia a doua) și Codrin Bercu (centru) care s-au transferat între timp la CSS2 CNE Baia Mare.

Bârlădenii se vor alătura lotului astăzi, la sediul Federației Române de Rugby, după care se vor deplasa la Snagov unde se vor pregăti până pe 3 februarie. După acest minicantonament, cei 32 de jucători vor intra într-un alt stagiu de pregătire, de această dată montan, între 3 – 11 februarie, la Cheile Grădiștei. Scopul acestor două cantonamente este pregătirea pentru ediția din 2016 a Campionatului European, ce va avea loc în primăvară, în luna martie și va fi găzduită de Portugalia.

„Stejăreii” vor concura cu Franța, Georgia, Rusia, Spania, Portugalia, Belgia și Germania, iar primul meci va fi cu juniorii Georgiei, pe 18 martie. Bârlădenii vor fi pregătiți de antrenorii Ștefan Dugheru și Marian Marin și preparatorul fizic Adina Dreve. Lotului se alătură și doctorul Ana Liana, kinetoterapeutul Andrei Diaconeasa și managerul Rareș Manolache. Ceilalți jucători convocați provin de la cluburile CS Dinamo, ACS Tomitanii Constanța, CSS2 CNE Baia Mare, Timișoara Saracens, CT Dinicu Golescu, LPS Suceava, CT Dinicu Golescu, CN Aurel Vlaicu, CSM Olimpia, LPS Constanța, RC Grivița, CSO Panelimon și SCM Pitești.

Rugbiști de la CSS Bârlad, antrenați de profesorul Ioan Harnagea, au mai participat la un cantonament cu tricolorii în perioada 23 noiembrie – 6 decembrie 2015. Atunci s-au alăturat lotului național Vlad Vișan (linia a doua) și Cosmin Iliuță (pilier). (G.P)

Doi juniori de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, Vlad Anghel (pilier) și Cosmin Iliuță (centru) vor participa la un cantonament cu Naționala U18 de rugby. Li se alătură doi foști elevi ai clubului, rugbiștii Răzvan Ștefan Iancu (linia a doua) și Codrin Bercu (centru) care s-au transferat între timp la CSS2 CNE Baia Mare. Bârlădenii se vor alătura lotului astăzi, la sediul Federației Române de Rugby, după care se vor deplasa la Snagov unde se vor pregăti până pe 3 februarie. După acest minicantonament, cei 32 de jucători vor intra într-un alt stagiu de pregătire, de această dată montan,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: