Home » Monden » Dorinel Munteanu și soția își împart averea la tribunal

Dorinel Munteanu și soția își împart averea la tribunal

Divorțul a devenit o modă în fotbalul românesc. Parcă nici nu mai contează numele celor implicați, anii de căsătorie, copiii sau averea pe care o au. Nimic nu mai surprinde pe nimeni. Tocmai de aceea, vestea destrămării mariajului lui Dorinel Munteanu nu a mai șocat.

Dorinel Muteanu, 47 de ani, nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții. Lider absolut al selecțiilor la echipa națională a României, 134, fostul mijlocaș este în căutarea unei echipe competitive, iar din punct de vedere sentimental se află într-un moment crucial. La finalul anului trecut a decis să pună punct mariajului cu Simona, 44 de ani, femeia alături de care a trăit 27 de ani. Munteanu și soția lui se știu din adolescență, iar iubirea lor a fost una puternică. Au fost împreună câteva luni, apoi și-au oficializat relația cu o logodnă, urmată, firesc, de căsătorie. ”Noi ne-am cunoscut și el a trebuit să plece o săptămână la lotul național de juniori. Mi-a spus că discutăm mai serios când se întoarce. L-am întrebat dacă vrea să avem o relație serioasă sau mă consideră o aventură. El a înțeles că eu vreau doar să mă distrez și eu l-am lăsat să înțeleagă ce a vrut. Nu ne-am mai întâlnit și după opt luni a revenit și m-a întrebat dacă vreau să fiu prietena lui. I-am spus că încă mă mai gândesc și abia după o săptămână i-am răspuns că vreau. Așa a început povestea noastră”, a povestit Simona, în 2010.

În urmă cu 24 de ani a apărut pe lume Bianca, fata lor, acum studentă în ultimul an la o Universitate din Olanda. Revenind la Dorinel și Simona, se pare că timpul a măcinat căsnicia lor, care acum s-a destrămat. Cel care a depus actele de divorț este chiar antrenorul, însă Simona a contracarat cu cererea de partaj. Și, soții Munteanu au ce avere să împartă. Aproximativ 600.000 de euro. Simona a plătit taxa de timbru, aproximativ 85.000 de lei echivalentul a trei la sută din valoarea totală a bunurilor pe care soții le-au dobândit în timpul mariajului și pe care trebuie să le împartă acum. ”Simona a stat cea mai mare parte a timpului în Germania, unde are o casă, dar a venit în România de dragul lui Dorinel, în perioada în care el antrena în Liga 1. De mai bine de doi ani s-a mutat din nou la Koln, în timp ce Dorinel a rămas în țară”, ne-a povestit un apropiat.

Este cel mai selecționat fotbalist român

Dorinel Munteanu a fost unul dintre jucătorii emblematici ai ”Generației de Aur”, echipă care a ajuns la un pas de semifinalele Campionatului Mondial din SUA, din 1994. Mijlocașul ajuns acum la 44 de ani este liderul selecțiilor la prima reprezentativă, fiind convocat de 134 de ori la lotul ”tricolor”, pentru care a marcat 16 goluri. A jucat în străinătate la Cercle Brugge, Koln și Wolfsburg, iar în țară a ieșit campion cu Steaua și Dinamo. Are un titlu câștigat și ca antrenor, cu Oțelul Galați, în sezonul 2010-2011.

8 luni de închisoare pentru că a condus beat

Antrenorul a avut mari probleme cu legea în anul trecut, atunci când a fost prins de polițiștii de la rutieră conducând sub influența băuturilor alcoolice. Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița l-a condamnat antrenor la opt luni de închisoare, cu suspendare. Ulterior, la recurs, magistrații au decis să suspende aplicarea pedepsei timp de doi ani, perioadă în care Dorinel Munteanu se află sub supraveghere și nu mai are dreptul să conducă.

Sursa: click.ro

Divorțul a devenit o modă în fotbalul românesc. Parcă nici nu mai contează numele celor implicați, anii de căsătorie, copiii sau averea pe care o au. Nimic nu mai surprinde pe nimeni. Tocmai de aceea, vestea destrămării mariajului lui Dorinel Munteanu nu a mai șocat. Dorinel Muteanu, 47 de ani, nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții. Lider absolut al selecțiilor la echipa națională a României, 134, fostul mijlocaș este în căutarea unei echipe competitive, iar din punct de vedere sentimental se află într-un moment crucial. La finalul anului trecut a decis să pună punct mariajului cu Simona,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: