Home » Sport » LMK Vaslui, campioana Vasluiului la volei, în cadrul ONSS

LMK Vaslui, campioana Vasluiului la volei, în cadrul ONSS

Atât fetele cât și băieții de la Liceul Mihail Kogălniceanu din Vaslui au câștigat etapa municipală a Olimpiada Sportului Școlar la volei și vor participa la fază județeană.

Meciurile au avut loc pe 16 și 17 ianuarie în sala de sport a Liceului Ion Mincu Vaslui. La competiția băieților s-au prezentat patru licee, iar la fete doar trei. Pe locul doi s-a clasat Liceul Emil Racoviță, care va participa alături de LMK la fază județeană, locul trei a fost ocupat de Colegiul Economic Angel Rugină, din Vaslui, în timp ce echipa de băieți a Liceului Ștefan Procopiu Vaslui a ocupat locul patru. Etapa județeană este programată pe 30 și 31 ianuarie, la Vaslui și cel mai probabil va fi găzduită de Sala Sporturilor. Organizatorii la băieți sunt Ionela Cocea, profesor la Liceul Ștefan Procopiu Vaslui și profesor Gina Voinea, de la Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu”. În timp ce la fete competiția va fi organizată de profesor Ionela Cocea și profesor Tincuta Posteucă, de la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” Vaslui. (G.P)

Atât fetele cât și băieții de la Liceul Mihail Kogălniceanu din Vaslui au câștigat etapa municipală a Olimpiada Sportului Școlar la volei și vor participa la fază județeană. Meciurile au avut loc pe 16 și 17 ianuarie în sala de sport a Liceului Ion Mincu Vaslui. La competiția băieților s-au prezentat patru licee, iar la fete doar trei. Pe locul doi s-a clasat Liceul Emil Racoviță, care va participa alături de LMK la fază județeană, locul trei a fost ocupat de Colegiul Economic Angel Rugină, din Vaslui, în timp ce echipa de băieți a Liceului Ștefan Procopiu Vaslui a ocupat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: