Home » Justitie » Polițiștii bârlădeni strâng lațul în cazul jafului de la Agrocomplex Bârlad!

Polițiștii bârlădeni strâng lațul în cazul jafului de la Agrocomplex Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Valoarea prejudiciului se ridică la peste 30.000 de lei.

Deși au trecut mai bine de două luni de la comiterea faptei, polițiștii bârlădeni nu au reușit încă să-l identifice pe autorul unui jaf extrem de îndrăzneț, când din casieria SC Agrocomplex SA Bârlad au fost furați peste 30.000 de lei. Totuși, cei de la Biroul de Investigații Criminale au alcătuit un cerc de suspecți. Din informațiile care ne-au parvenit, se pare că unul dintre aceștia este un individ care în ziua comiterii jafului se afla pe holul firmei. Nimeni dintre angajații firmei nu a avut vreo suspiciune la adresa individului, mai ales că erau obișnuiți ca în permanență să se afle în incintă diverse persoane, colaboratori sau clienți ai firmei. Mai mult, individul avea o ținută decentă ce lăsa impresia unui om de afaceri. Până în prezent nu s-a reușit identificarea acestuia, dar oamenii legii speră să soluționeze acest caz cât mai repede. În același timp, anchetatorii nu exclud nici varianta ca acesta să fi avut un complice.

”Ancheta este în curs de desfășurare și este efectuată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Bârlad. Deocamdată, nu pot fi furnizate informații în legătură cu acest caz până ce ancheta nu va fi definitivată”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Jaful a fost comis în cursul zilei de 12 noiembrie 2015, ziua în amiaza mare, în jurul orei 13.30. Din primele cercetări efectuate de polițiști, la un moment dat casiera unității a părăsit pentru câteva minute biroul în care lucra. Din păcate, a omis să securizeze seiful în care se afla o sumă destul de mare de bani. Se pare că exact în acel moment pe holul firmei se afla un individ care a sesizat imediat că la doar doi pași de el se află o mică comoară, totalmente nepăzită. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, a pătruns în încăpere și profitând că nu era nimeni (dar mai ales că seiful era deschis), a sustras o sumă destul de mare de bani: peste 30.000 de lei. După care s-a făcut nevăzut. 

 

de Răzvan CĂLIN Valoarea prejudiciului se ridică la peste 30.000 de lei. Deși au trecut mai bine de două luni de la comiterea faptei, polițiștii bârlădeni nu au reușit încă să-l identifice pe autorul unui jaf extrem de îndrăzneț, când din casieria SC Agrocomplex SA Bârlad au fost furați peste 30.000 de lei. Totuși, cei de la Biroul de Investigații Criminale au alcătuit un cerc de suspecți. Din informațiile care ne-au parvenit, se pare că unul dintre aceștia este un individ care în ziua comiterii jafului se afla pe holul firmei. Nimeni dintre angajații firmei nu a avut vreo suspiciune…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin