Home » Sanatate » Se fac angajări la Spitalul de urgență „Elena Beldiman”

Se fac angajări la Spitalul de urgență „Elena Beldiman”

În perioada 9-11 februarie, vor putea participa la proba scrisă toți cei care doresc să se înscrie pentru ocuparea posturilor vacante scoase la concurs de Spitalul de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad.

Spitalul din Bârlad are nevoie de doi psihologi practicanți pentru Compartimentul de Sănătate Mintală. La această oră, nu este angajat decât un singur psiholog la secția Psihiatrie și un altul doar cu contract de colaborare la Compartimentul de Sănătate Mintală.

Nici în privința asistenților sociali lucrurile nu stau tocmai bine pentru că nu există decât un singur asistent social la Compartimentul de Sănătate Mintală. De aceea, spitalul a scos la concursul de luna viitoare un post de asistent social la Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU). Având în vedere deficitul de cadre medicale, vor mai fi scoase la concurs și trei posturi de asistent medical la CPU, Ginecologie și Chirurgie. Mai sunt disponibile un post de brancardier la CPU, un registrator la secția Radiologie – Imagistică, un electrician și un instalator. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: