Home » Invatamant » Toate școlile vor fi redeschise, orele pierdute urmând a fi recuperate de elevi

Toate școlile vor fi redeschise, orele pierdute urmând a fi recuperate de elevi

Toate cele peste 600 de școli și grădinițe vasluiene din mediul rural au fost redeschise după două zile în care cursurile au fost suspendate din cauza drumurilor înzăpezite, elevii urmând a recupera orele pierdute în baza unui grafic stabilit de către fiecare unitate de învățământ în parte.

Elevii și profesorii din tot județul merg din nou, de astăzi, la cursuri, după o minivacanță de patru zile luată în urma unei dispoziții a conducerii Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), care, duminică, a decis închiderea școlilor și grădinițelor din rural pe fondul problemelor create de viscol. În schimb, cadrele didactice și elevii vor fi nevoite să recupereze orele neefectuate în cele două zile în care au stat acasă.

„Așa cum s-a întâmplat și în anii din urmă când au fost cursuri suspendate, fiecare unitate de învățământ va trebui să stabilească un grafic de recuperare a cursurilor neefectuate. Astfel, elevii și cadrele didactice pot veni la școală sâmbăta sau programul poate fi prelungit în cursul săptămânii”, a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Plăcintă.

Orele pierdute în zilele de luni și marți vor trebui recuperate până la sfârșitul anului școlar. (Ionuț PREDA)

Toate cele peste 600 de școli și grădinițe vasluiene din mediul rural au fost redeschise după două zile în care cursurile au fost suspendate din cauza drumurilor înzăpezite, elevii urmând a recupera orele pierdute în baza unui grafic stabilit de către fiecare unitate de învățământ în parte. Elevii și profesorii din tot județul merg din nou, de astăzi, la cursuri, după o minivacanță de patru zile luată în urma unei dispoziții a conducerii Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), care, duminică, a decis închiderea școlilor și grădinițelor din rural pe fondul problemelor create de viscol. În schimb, cadrele didactice și elevii vor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: