Home » Invatamant » Bârladul dezbate!

Bârladul dezbate!

de Răzvan CĂLIN

Este titlul unui inedit concurs interjudețean de dezbatere civică.

Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad va organiza în perioada 5 – 7 februarie un inedit concurs de dezbatere civică, intitulat ”Bârladul dezbate”. Competiția se adresează exclusiv elevilor de liceu și este inspirată dintr-un concurs similar ce se derulează la nivel național – ”Tinerii dezbat”. La concursul de la Bârlad sunt așteptate să participe echipaje de elevi de la diverse licee din alte județe, cum ar fi Olt sau Constanța.

”Alături de liceul nostru, printre organizatori se mai numără și Consiliul Județean al Elevilor și Consiliul Local Bârlad. Concursul se va derula la Colegiul «Codreanu», după un format special. Se vor prezenta anumite teme de dezbatere, iar în luptă vor intra câte două echipe: una va trebui să aducă argumente pro, iar cealaltă va trebuie să conteste, tot argumentat, acel subiect supus dezbaterii. Temele ce vor fi supuse dezbaterii vor fi anunțate în zilele următoare și vor fi puse pe site-ul Consiliului Județean al Elevilor Vaslui”, ne-a declarat profesorul Andrei Huiban, coordonatorul acestui concurs.

Cheltuielile legate de cazarea echipelor participante vor fi asigurate de edilii Bârladului.

de Răzvan CĂLIN Este titlul unui inedit concurs interjudețean de dezbatere civică. Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad va organiza în perioada 5 – 7 februarie un inedit concurs de dezbatere civică, intitulat ”Bârladul dezbate”. Competiția se adresează exclusiv elevilor de liceu și este inspirată dintr-un concurs similar ce se derulează la nivel național – ”Tinerii dezbat”. La concursul de la Bârlad sunt așteptate să participe echipaje de elevi de la diverse licee din alte județe, cum ar fi Olt sau Constanța. ”Alături de liceul nostru, printre organizatori se mai numără și Consiliul Județean al Elevilor și Consiliul Local…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: