Home » Justitie » Batistă a ajuns la închisoare

Batistă a ajuns la închisoare

Un individ din Bârlad care a comis mai multe furturi – Sergiu Batistă – a fost încarcerat la Penitenciarul Târgu Ocna.

Judecătorii bârlădeni au trimis după gratii un localnic – Sergiu Batistă, în vârstă de 41 de ani – care are la activ mai multe infracțiuni de furt. Pe 20 ianuarie a fost pus în executare mandatul eliberat de Judecătoria Bârlad prin care individul a fost condamnat la 1 ani și 9 luni închisoare. Pedeapsa o va ispăși la penitenciarul din Târgu Ocna.

”În perioada 2013 – 2014, bărbatul a comis mai multe infracțiuni de furt. Acesta obișnuia să fure diverse bunuri din autoturisme, sau din locuințele cetățenilor. De asemenea, a furat și din câteva societăți comerciale”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Pe perioada anchetei individul a fost cercetat în stare de arest, însă a primit de la judecători și arest la domiciliu. (R. C.)

Un individ din Bârlad care a comis mai multe furturi – Sergiu Batistă – a fost încarcerat la Penitenciarul Târgu Ocna. Judecătorii bârlădeni au trimis după gratii un localnic – Sergiu Batistă, în vârstă de 41 de ani – care are la activ mai multe infracțiuni de furt. Pe 20 ianuarie a fost pus în executare mandatul eliberat de Judecătoria Bârlad prin care individul a fost condamnat la 1 ani și 9 luni închisoare. Pedeapsa o va ispăși la penitenciarul din Târgu Ocna. ”În perioada 2013 – 2014, bărbatul a comis mai multe infracțiuni de furt. Acesta obișnuia să fure…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: