Home » Administratie » Grup de inițiativă pentru protejarea județului Vaslui împotriva defăimării

Grup de inițiativă pentru protejarea județului Vaslui împotriva defăimării

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui a lansat un apel către toate instituțiile și organizațiile din județ pentru constituirea unui grup de inițiativă, împreună cu mass-media, pentru protejarea județului împotriva defăimării acestuia pe plan național de către o parte din presă și nu numai.

ionel constantinToți oamenii de presă din județul Vaslui, alături de specialiști, antreprenori, reprezentanți ai administrației publice locale și organizații neguvernamentale sunt provocați de conducerea CCIA la un parteneriat prin care să fie promovat județul nostru. În fapt, reprezentanții Camerei de Comerț propun realizarea unui grup de inițiativă, cu implicarea tuturor factorilor de răspundere menționați, pentru stoparea denigrării județului pe plan național.

Dorim să punem în valoare talentele și inteligența, valoarea și excelența, să-i promovăm în continuare pe cei care au făcut să se vorbească frumos și cu respect despre Vaslui, care au contribuit la promovarea și dezvoltarea județului, regiunii și României. Ne dorim realizarea unor materiale de presă prin care să facem cunoscut județul Vaslui așa cum este, nu doar cu cele rele. Nu vom avea investitori nici acum, nici mai târziu, dacă se aruncă în continuu cu lături asupra noastră”, a declarat președintele CCIA, Ionel Constantin.

Șeful Camerei de Comerț susține că inițiativa este deschisă oricui, politic sau nonpolitic, dând garanția că instituția pe care o conduce va fi cel mai bun partener în proiectele care vor promova județul Vaslui. (Ionuț PREDA)

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui a lansat un apel către toate instituțiile și organizațiile din județ pentru constituirea unui grup de inițiativă, împreună cu mass-media, pentru protejarea județului împotriva defăimării acestuia pe plan național de către o parte din presă și nu numai. Toți oamenii de presă din județul Vaslui, alături de specialiști, antreprenori, reprezentanți ai administrației publice locale și organizații neguvernamentale sunt provocați de conducerea CCIA la un parteneriat prin care să fie promovat județul nostru. În fapt, reprezentanții Camerei de Comerț propun realizarea unui grup de inițiativă, cu implicarea tuturor factorilor de răspundere menționați,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: