Home » Sport » HC Vaslui a pierdut primul amical din 2016

HC Vaslui a pierdut primul amical din 2016

Formația de handbal masculin HC Vaslui a pierdut primul amical al iernii cu divizionara secundă CSSM Bacău, scor 30 – 33 (18-17).

Oaspeții au dominat startul de partidă conducând chiar la patru lungimi distanță, scor 4-8. Vasluienii au echilibrat apoi jocul ducând scorul la 11 – 11, doar pentru a fi conduși din nou, scor 12 – 14. Elevii lui Sandu Iacob au intrat în joc apoi și au intrat chiar la cârma partidei în minutul 25, scor 17 – 16. Până la încheierea primei reprize s-a mai înscris câte o singură dată în fiecare poartă, astfel că moldovenii conduceau la pauză cu diferență minimă, scor 18 – 17.

În partea a doua vasluienii au condus cu până la trei goluri avantaj, scor 20 – 17, însă au pierdut din luciditate pe final și adversarii au profitat, au întors meciul și au dus scorul la 27 – 29. Reacția de orgoliu a vasluienilor a întârziat să apară și au reușit să mai marcheze o singură dată. Bacăuanii, în schimb, au mai punctat de patru ori pentru a stabili scorul final 30 – 33. Pentru HC Vaslui au evoluat toți jucătorii din lot apți din punct de vedere medical, în timp ce de la CSSM Bacău au lipsit Uruianu, Dumitriu și Gal, aflați în cantonament cu echipa națională. Principalii marcatori ai CSSM Bacău au fost Moisă și Câmpan, cu șapte goluri marcate. Dragoș Hantaru, fost component al echipei de juniori a LPS Vaslui a contribuit și el decisiv la succesul băcăuanilor, cu cinci reușite. Dacă pentru HC Vaslui a fost primul meci amical, cauza victoriei adversarilor poate veni și din faptul că ei l-au bifat pe cel de-al treilea. Aceștia și-au mai măsurat forțele cu adversari din Liga Națională, săptămâna trecută, când au pierdut în deplasare la liderul Dinamo București (34-29), după care a învins acasă „lanterna rosie” CSU Galați (31-29). (G.P)

Formația de handbal masculin HC Vaslui a pierdut primul amical al iernii cu divizionara secundă CSSM Bacău, scor 30 – 33 (18-17). Oaspeții au dominat startul de partidă conducând chiar la patru lungimi distanță, scor 4-8. Vasluienii au echilibrat apoi jocul ducând scorul la 11 – 11, doar pentru a fi conduși din nou, scor 12 – 14. Elevii lui Sandu Iacob au intrat în joc apoi și au intrat chiar la cârma partidei în minutul 25, scor 17 – 16. Până la încheierea primei reprize s-a mai înscris câte o singură dată în fiecare poartă, astfel că moldovenii conduceau…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: