Home » Sanatate » Secțiile Medicală și Ortopedie, sponsorizate de Asociația „Sf. Spiridon”

Secțiile Medicală și Ortopedie, sponsorizate de Asociația „Sf. Spiridon”

Ceea ce nu reușește statul, încearcă să rezolve asociațiile umanitare. Asociația „Sf. Spiridon”, al cărui președinte este preotul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, Adrian Filimon, va sponsoriza în zilele următoare secțiile Medicală și Ortopedie.

„Sumele pe care le vom aloca nu sunt foarte mari, dar încercăm să ajutăm, pe cât posibil, spitalul și pacienții care beneficiază de serviciile medicale de aici. În limita fondurilor constituite din donații și din cei 2% din impozitul pe venit, răspundem ori de câte ori suntem solicitați de reprezentanții spitalului. Anul trecut, de exemplu, am sponsorizat spitalul cu peste 20.000 de lei, din care 7.500 pentru secția Boli cronice”, ne-a declarat părintele Filimon.

De această dată, Asociația „Sf. Spiridon” va ajuta cu aproximativ 4.500 de lei secțiile Medicală și Ortopedie. Secția Medicală are nevoie de două dulapuri pentru obiectele personale ale asistentelor, două cărucioare pentru defibrilator și o trusă de urgență (3.500 de lei), iar secția Ortopedie are nevoie de cutii pentru instrumentar și casolete (900 de lei).

Bugetul spitalului este insuficient iar nevoile foarte mari. De regulă, banii se aloca în funcție de priorități iar la final aceștia nu mai ajung pentru lucruri mai mărunte, dar importante. (Mihaela NICULESCU)

Ceea ce nu reușește statul, încearcă să rezolve asociațiile umanitare. Asociația „Sf. Spiridon”, al cărui președinte este preotul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, Adrian Filimon, va sponsoriza în zilele următoare secțiile Medicală și Ortopedie. „Sumele pe care le vom aloca nu sunt foarte mari, dar încercăm să ajutăm, pe cât posibil, spitalul și pacienții care beneficiază de serviciile medicale de aici. În limita fondurilor constituite din donații și din cei 2% din impozitul pe venit, răspundem ori de câte ori suntem solicitați de reprezentanții spitalului. Anul trecut, de exemplu, am sponsorizat spitalul cu peste 20.000 de lei, din care 7.500…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: